Brightwell Aquatics Koral Recover 500ml - Remediul / tratamentul coralilor pentru recuperarea cresterea tesutului deteriorat

179.00 Lei

in stoc
KR500
Brightwell Aquatics Koral Recover - Remediul / tratamentul coralilor vii pentru cresterea tesutului coral deteriorat Remediu natural pentru tratamentul coralilor vii si a recuperarii tesutului deteriorat al coralilor. Prezentare generala Tratament pe baza de plante “All...
+

Brightwell Aquatics Koral Recover - Remediul / tratamentul coralilor vii pentru cresterea tesutului coral deteriorat

Remediu natural pentru tratamentul coralilor vii si a recuperarii tesutului deteriorat al coralilor.

Prezentare generala

Tratament pe baza de plante “All Natural”, pentru simptomele care afecteaza coralii vii si moi in acvarii marine.

Trateaza o serie de simptome ale bolilor de corali, cum ar fi RTN (Rapid Tissue Necrosis), STN (Slice Tissue Necrosis), White Band, Black Band, Brown Jelly si White Paste.

Imbunatateste functiile imune ale coralilor si creste rezistenta.

Stimuleaza regenerarea tesutului pierdut al coralilor, care apare din cauza bolii, a fragilizarii si / sau a stresului.

“Reef safe” pentru toate soiurile de corali, scoici, anemone, bureti, nevertebrate (inclusiv creveti) si pesti (inclusiv rechini, “gobies”, caluti de mare). De asemenea sigur pentru calcaroase si macroalge.

Nu va afecta negativ filtrul biologic.

Nu decoloreaza apa din acvariu si nu modifica parametrii apei.

Instructiuni si indrumari

Agitati produsul bine inainte de utilizare. Adaugati zilnic 5 ml (1 capac dintr-o sticla de 500 ml) de Koral Recover pentru fiecare 38 Litri (10 galoane) de apa din acvariu. Continuati sa tratati (5 ml la 38 litri) timp de 7 zile consecutive pentru a trata in mod eficient infectia coralilor. Efectuati o schimbare de apa de 25% dupa protocolul de tratament de 7 zile. Daca simptomele raman evidente dupa tratamentul initial, se poate repeta un ciclu suplimentar de tratament. Se recomanda ca produsul sa fie adaugat intr-o zona a acvariului cu un debit puternic de apa pentru a dispersa uniform produsul. Este posibil sa observati retragerea temporara a polipului de corali atunci cand produsul este initial adaugat, deoarece coralii sunt foarte sensibili la orice schimbare brusca a habitatului lor imediat. Este important ca filtrarea chimica (carbon si rasini) sa fie indepartata inainte de dozare, deoarece carbonul sau alte rasini vor indeparta ingredientele active ale Koral Recover si il va face mai putin eficient. Koral Recover poate crea, de asemenea, spuma in exces in skimmer. Se recomanda ajustarea skimmerului pana la reducerea excesiva a spumarii.

Utilizare profilactica: Adaugati 5 ml (1 capac) de Koral Recover pentru fiecare 38 L de apa din  acvariu zilnic timp de 3 zile atunci cand introduceti corali noi. Brightwell Aquatics Koral Recover este proiectat pentru a trata coralii direct in acvariu. Koral Recover nu va trata numai exemplarele in cauza, ci va ajuta si in prevenirea raspandirii infectiilor de corali in acvariu. Odata ce coralii au fost deteriorati, au nevoie de sprijin nutritional adecvat pentru a se recupera in totalitate. Se recomanda sa luati in considerare simultan pentru a creste nivelul de strontiu si si de aminoacizi pentru a creste ratele de crestere a tesutului coralilor si pentru a incuraja vindecarea.

Producator:
  • Brightwell Aquatics

Reduceri

nfo