Filter Media Cup Red Sea

-21%
Pret vechi: 95.00 Lei

74.90 Lei

in stoc
R42177
Cupa/Pahar filtrare Red Sea   Puneti in cupa pentru filtrare Red Sea orice mediu filtrant pe care il doriti! Sloturile de la jumatatea inferioara a cupei forteaza apa sa curga in jos prin mediile dvs. inainte de a putea iesi liber. Cu sacul media inclus, puteti manipula apa...
+

Cupa/Pahar filtrare Red Sea 

Puneti in cupa pentru filtrare Red Sea orice mediu filtrant pe care il doriti!

Sloturile de la jumatatea inferioara a cupei forteaza apa sa curga in jos prin mediile dvs. inainte de a putea iesi liber.

Cu sacul media inclus, puteti manipula apa din acvariu pentru a trece printr-o mare varietate de medii, ... carbon activ pentru a ajuta la eliminarea oricaror toxine, RowaPhos pentru a ajuta la indepartarea fosfatului sau material biologic cum ar fi Marine Pure Spheres.

Filter Media Cup este un inlocuitor ideal si eficient din punct de vedere al costurilor si pentru ciorapii filtranti. Daca tot ce va doriti este sa eliminati din apa  particulele plutitoare, apoi puneti cateva pliuri dintr-un filtru in cupa (burete, vata pentru filtrare,etc.) apoi tot ce trebuie sa faceti este pur si simplu de a inlocui tampoanele murdare la fiecare cateva zile.

Inlocuieste sosetele filtru.

Creati propriul turn de filtrare personalizat.

Functioneaza cu toate sistemele Red Sea Reefer & MAX

Compatibil cu cele mai pretioase sump-uri

Include saculet pentru mediul filtrant

Specificatii:

Dimensiuni: 10 x 20,2 cm (4 "x 8")

Min: 8,9cm (3,5 ")

Capacitate: 1L

Dimensiune sac: 12,6 x 25,3 cm (5 "x 10")

Ce este inclus?

1x Filtru Media Cup

1 x REEF SPEC Media Bag

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Reduceri

nfo