Fauna Marin AEFW X 1000ml

369.00 Lei

in stoc
FMAEFWX1
Fauna Marin AEFW X: ESTE EFICIENT IMPOTRIVA FLATWORMS AEFW Fauna Marin AEFW X functioneaza in mod special impotriva “flatworms” („AEFW” si „NAEFW”). Compozitia speciala a produsului blocheaza dezvoltarea larvelor, astfel incat metamorfoza care produce adulti reproductivi nu este...
+

Fauna Marin AEFW X: ESTE EFICIENT IMPOTRIVA FLATWORMS AEFW

Fauna Marin AEFW X functioneaza in mod special impotriva “flatworms” („AEFW” si „NAEFW”). Compozitia speciala a produsului blocheaza dezvoltarea larvelor, astfel incat metamorfoza care produce adulti reproductivi nu este realizata. Adultii acestor specii inceteaza sa mai se reproduca si renunta la cresterea suplimentara.

AEFW X ESTE EFICIENT IMPOTRIVA:

  • Prosthiostomum acroporae (Acropora eating flatworm)
  • Noul vierme plat AEFW (New AEFW flatworm „NAEFW“)

APLICATII:

Fauna Marin AEFW X este utilizat in interiorul acvariului de recif si este sigur pentru recif (“reef-safe”). Alte vietuitoare din acvariu nu vor fi afectate.

Va recomandam o perioada de tratament de cel putin 4 - 6 saptamani pentru a va asigura ca toti viermii plati (flatworms) existenti au pierit. Daca este necesar, acest tratament poate fi continuat pe termen nelimitat. Va rugam sa cititi HTU AEFW X inainte de a utiliza Fauna Marin AEFW X si urmati instructiunile si sfaturile aplicatiei!

De obicei, acvariile infestate sunt libere de acesti viermi dupa 4 - 6 saptamani. Acroporidele sunt vizibil in stare imbunatatita, cu o secretie mai buna de mucus si un sistem imunitar imbunatatit. Receptivitatea pentru noi infectii este astfel redusa semnificativ.

 

DOZARE:

Infectie acuta: 4 ml / 100 litri (26 USgal) / zilnic 4 - 6 saptamani

Prevenire: 2 ml / 100 litri (26 USgal) / zi

O data pe zi, dozati direct in acvariu. Opriti sistemul UV; carbunele activ, ozonul si materialul filtrant absorbant pot fi folosite in timpul tratamentului.

Ingrediente: extract de capsaicina <2%

Reduceri

nfo