Livrarea comenzilor

Livrare comenzi

Mijlocul si stipulatiile de livrare se deosebesc in funcție de conținutul si valoarea totala a comenzii, de destinatia unde se face livrarea si greutatea coletului. 


De regula, comenzile plasate si confirmate in perioada luni - vineri pana in ora 16:00, sunt livrate in termen de 24-48 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea după ora 16:00, sambata si duminica, se vor livra marti. Daca din anumite motive, termenul de livrare va suferi modificari, Coral Farm va aduce la cunostinta clientilor prin sms/telefon sau e-mail modificarea survenita.

Totusi, in functie de disponibilitatea produselor, termenul de livrare poate fi intre 5 si 30 de zile.

Comenzile pot fi expediate pe intreg teritoriul Romaniei cat si in tarile membre ale U.E. (in anumite conditii).

Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari Coral Farm, prin e-mail si/sau telefonic, indiferent de valoarea comenzii.

Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei

Bunurile oferite spre vanzare pe site-ul www.coralfarm.ro sunt livrate direct de catre societatile de curierat la tine acasa.
In functie de greutate si dimensiunile coletului, costul livrarii va fi stabilit si perceput de catre firma de curierat colaboratoare.

 

Durata de livrare

Pentru vietatile si bunurile care poarta mentiunea in site "Stoc furnizor", termenul de livrare este cuprinsa intre 5 si 30 de zile lucratoare calculate de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii.

Datorita conditiilor meteorologice nefavorabile, livrarilor comenzilor poate suferi intarzieri.

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor

In perioada sarbatorilor legale, durata maxima de procesare a unei comenzi poate creste pana la 7 zile lucratoare.

Promotie