Powder Blue Tang (Acanthurus Leucosternon) M

349.90 Lei

in stoc
PALM01
Powder Blue Tang (Acanthurus Leucosternon) Dimensiunea minimă Acvariu  : 473 litri Nivel de îngrijire : moderată Temperament : Semi-agresiv Reef Compatibil : Da Conditii de apa : 22 -26 ° C,...
+

Powder Blue Tang (Acanthurus Leucosternon)

Dimensiunea minimă Acvariu : 473 litri
Nivel de îngrijire : moderată
Temperament : Semi-agresiv
Reef Compatibil : Da
Conditii de apa : 22-26 ° C, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg 1.020-1.025
Dimensiune Max. : 23 cm
Formă Culoare : Albastru
Dieta : herbivore
Origine : Africa, Maldive
Familia : Acanthuridae

 

Pestele exotic de apa sarata/marina - Powder Blue Tang, este de asemenea, cunoscut si sub numele de Powder Blue Surgeonfish. Are un corp de formă ovală, cu marcaje extrem de colorate. Este prețuit pentru culorile sale vii și marcajele îndrăznețe, cu mai multe nuanțe diferite de albastru, accentuate de galben și alb. Evidențiază un galben strălucitor pe partea dorsală și aripioarele pectorale, iar marcajele albastru-negru izbitoare - conturul feței și coada.

Un acvariu de 473 litri sau mai mare este necesar pentru a oferi suficient spațiu de înot. Este agresiv față de alte specii Tangs sau Surgeonfish, în special fata de speciile similare ca formă și culoare, și ar trebui să fie singurul specimen de genul din acvariu, cu excepția sistemelor foarte mari: se introduc toate exemplarele dintr-o dată, dacă se doreste mentinerea a mai multor exemplare în același acvariu. Intru acvariu de recif acest peste trebuie sa aiba suficient spatiu pe langa corali pentru inot.

Cu toate că vor mânca alimente cu miez, împreună cu alți pești din acvariu, este important ca acestora sa li se ofere alge marine și hrana pentru pesti pe baza de alge. Acest lucru va consolida sistemul lor imunitar, va reduce agresivitatea si de a imbunatati starea generala de sanatate. Vor manca alge marine uscate legat de o piatra sau puteti folosi un clip Veggie, hrana pentru animale trebuiesc hraniti de cel puțin de 3 ori pe săptămână. Sea Veggies, Seaweed Salad si Ocean Nutrition sunt produsele ideale și sunt foarte ușor de utilizat.

Reduceri

nfo