Red Sea Reef Energy AB 2x100 ml

Pret vechi: 80.00 Lei

68.97 Lei

in stoc
Brand:Red Sea Fish
Reef Energy A & B Kit Suplimente Oferă vitamine, energie, aminoacizi de care au nevoie coralii pentru o colorare si crestere armonioasa. Suplimente nutritive Coral Reef Energy A & B RED SEA Reef Energy AB este formula nutritiva pentru...
+

Reef Energy A & B Kit Suplimente

Oferă vitamine, energie, aminoacizi de care au nevoie coralii pentru o colorare si crestere armonioasa.

Suplimente nutritive Coral Reef Energy A & B

RED SEA Reef Energy AB este formula nutritiva pentru corali, din 2 parti complete, care asigura toata energia, aminoacizii si vitaminele necesare pentru cresterea si colorarea coralilor. Produsul este format din Reef Energy A si Reef Energy B, doua suplimente nutritive, care ajuta la cresterea si dezvoltarea sanatoasa a coralilor.

Reef Energy A - o formula unica de carbohidrati, aminoacizi, acizi grasi si grup de proteine suspendate, destinate consumului direct si absorbtiei de catre coralii. Suspendarea grupului de proteine ajuta la dezvoltarea fainei micro bacteriene care populeaza in mod natural tesutul de corali, crescand productia de mucus. Reef Energy A stimuleaza extinderea polipilor si a tesuturilor moi, ajutand coralul la optimizarea consumului de nutrienti prin extinderea suprafetei de absorbtie.

Reef Energy B - un complex concentrat de vitamine si aminoacizi - factorii care limiteaza cerintele nutritionale ale corali si a altor nevertebrate. Acest complex reface vitaminele si MAA (aminoacizii marini) produse de zooxanthellae. Vitaminele sunt precursori importanti în sinteza proteinelor cromozomi, iar aminoacizii sunt blocurile lor de constructie. Toate componentele Reef Energy B provin din surse marine si se imbina într-un mediu unic, care îmbunatateste solubilitatea si absorbtia vitaminelor si acizilor de corali.

Instructiuni de suplimentare a coralilor cu Reef Energy

  • Instructiunile de dozare din ambalaj se axeaza pe tratarea a 100 litri / 25 de galoane de apă. Stabiliti volumul total al apei acvariului dumneavoastra, pentru a calcula doza corectă
  • Adăugati cantităti egale de Reef Energy A si B
  • Produsele pot fi amestecate direct inainte de suplimentare. Nu folositii resturi ale acestora
  • Inainte de alimentare, tineti separatorul inchis 15 si 30 de minute. Amestecati constant usor in acvariu
  • Reef Energy trebuie adăugat direct in acvariu.
  • Pentru coralii delicati (Corali Soare, Goniopora), amestecul se aplica direct pe ei, cu o pipeta

 

.

Producator:
  • Red Sea

Manual (Coral-Nutrition-Program_Multilanguage-Manual_GB_DE_FR_SW_NL_SP_IT_PT_JP_CH_HB_14A.pdf, 9,864 Kb) [Descarcare]

Reduceri

nfo