Seachem Vibrant Sea Salt 23kg Sare Marina pt 833 l

-27%
Pret vechi: 450.00 Lei

329.00 Lei

in stoc
SSV23
Brand:Seachem
SARE MARINA SEACHEM VIBRANT SEA SALT 23KG PT 833 LITRI Sarea Vibrant Sea™ este un amestec foarte concentrat pentru prepararea apei pentru acvarii marine si de recif si contine toate micro, minore si macro elementele esentiale care se gasesc in apa sarata naturala, plus avantajul...
+

SARE MARINA SEACHEM VIBRANT SEA SALT 23KG PT 833 LITRI

Sarea Vibrant Sea™ este un amestec foarte concentrat pentru prepararea apei pentru acvarii marine si de recif si contine toate micro, minore si macro elementele esentiale care se gasesc in apa sarata naturala, plus avantajul nivelului crescut de potasiu. Formula sa este ideala pentru mediul de recif si va asigura conditii potrivite prin concentratiile de magneziu, calciu si strontiu cu o alcanititate si un pH potrivite pentru sistemele acvatice de refic inchise.

 

Vibrant Sea™este o sare anhidrousa, care permite o uniformitate neegalata intre serii, precum si abilitatea de a produce mai multa apa sarata din mai putina sare. In plus, este foarte solubila si poate fi preparata si folosita in aceeasi zi.

 

La o gravitate specifica de 1.026, Vibrant Sea™ va avea urmatoare caracteristici:

 

pH: 8.4-8.5

Alcalinitate: 3-4 meq

Calciu: 425-445 mg/L

Magneziu: 1,250-1,350 mg/L

Potasiu: 500-550 mg/L

Strontiu: 8-10 mg/L

 

Mod de folosire

Se amesteca Vibrant Sea™ cu apa declorinata sau apa de osmoza. Se recomanda sa se foloseasca acelasi tip de declorinator comercial, cum ar fi Seachem Prime®, pentru a neutraliza apa de la robinet. Daca sursa de apa este de calitate slaba, se recomanda sa se purifice cu un sistem Seachem Pinnacle™ RO/DI.

NOTA: Pentru a se prepara cantitati mai mic, se adauga 27 g de Vibrant Sea™ la fiecare 1 litru de apa, pentru o densitate specifica de 1.020. Se adauga 31 g la 1 litru pentru 1.023.

Se amesteca pana la dizolvarea completa. Vibrant Sea™ va fi ulterior gata pentru o folosire imediata. Amestecare excesiva poate duce la tulburarea apei.

Se masoara densitatea. Pentru acvarii de recif, se recomanda 1.020 – 1.025 la 24°C .

NOTA: 540 g de Vibrant Sea™ va crea 20 litri de apa sarata cu densitatea de 1.020 si 620 g va produce 20 litri la 1.023.

Se ajusteaza nivelul de sare, prin adaugarea de sare sau apa.

Se schimba cca 20% de apa in acvariu la fiecare 2 saptamani (sau dupa necesitati) pentru a mentine o calitatea optima a apei.

NICIODATA nu se va amesteca sare intr-un acvariu care contine vietuitoare. In acvaraii noi: se transfera vietuitoarele in acvariu DUPA ce sarea este complet dizolvata si aerata, iar salinitatea a fost masurata. Se va folosi Seachem Stability® pentru a se evita pierderea vietuitoarelor.

Producator:
  • Seachem

Reduceri

nfo