Black & White Ocellaris Clownfish (Amphiprion ocellaris var.)

240.00 Lei

in stoc
PAOB01
Black & White Ocellaris Clownfish,  (Amphiprion Ocellaris) Dimensiunea minimă Acvariu : 76 litri Nivel Ingrijire : Ușor Temperament : pasnic Reef Compatibil : Da Conditii de apa : 23-26° C, dKH...
+

Black & White Ocellaris Clownfish, (Amphiprion Ocellaris)

Dimensiunea minimă Acvariu : 76 litri
Nivel Ingrijire: Ușor
Temperament : pasnic
Reef Compatibil : Da
Conditii de apa: 23-26° C, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg 1.023-1.025
Max. Dimensiune : 7,6 cm
Forma Culoare: Negru, Portocaliu
Dieta : omnivor
Familia : Pomacentridae

Prezentare generală

Pestele de acvariu de apa sarata Black and White Ocellaris Clownfish, este de asemenea , cunoscut sub numele de Black Perc, Black Percula Clown Anemonefish, sau Black and White False Percula Clown și se găsește în mod normal, în asociere cu anemone din recifele din Marea de Corali. Acesta poate fi găsit în mod individual, sau mai frecvent, în perechi sau în grupuri mici ,în cadrul aceluiași anemone , cum ar fi Heteractis magnifica sau Stichodactyla mertensii. Acesti clownfish crescuti în captivitate cresc până la o dimensiune maximă de 7.6 centimetri (3 inch) în acvariu, și pot fi păstrati individual sau în grupuri.

Black and White Amphiprion Ocellaris este foarte distinctiv cu corpul său negru și trei dungi albe pe fiecare parte. Pestele de acvariu de apa sarata Black and White Ocellaris Clownfish este foarte rezistent si este perfect pentru orice novice sau acvarist “sezonier”.

Black and White Amphiprion Ocellaris este un bun candidat pentru un acvariu de recif. Dacă ar fi introdus in acvariu, în același timp, cu alte tipuri de pesti clown pot fi menținuti împreună în acvariu.

Clownfish crescuti în captivitate sunt ușor de crescut în acvariu acasă. Femelele vor fi cel mai mari dintre cei doi, și doi pești vor rămâne, de obicei, aproape unul de altul in acvariu. Acești pești vor depune ouăle pe o suprafață plană, și vor apăra ouăle de la alte specii din rezervor. Ouale vor ecloza în mod normal în 6-11 zile, în funcție de temperatura. Puietul trebuie crescute într-un acvariu separat, pe o dieta de saramură de creveți.

Clownfish crescuti în captivitate sunt omnivori, si necesită atât alimente cu miez precum și verdeață în dieta lor. Mananca fulgi, bogati în alge si spirulină, hrana uscate ori hrana înghețata și alimentele congelate sunt ușor acceptate.

 

Reduceri

nfo