Alga refugiu Chaetomorpha Linium

50.00 Lei

in stoc
CMAC01
Chaetomorpha Chaetomorpha linium Refugium Algae, Chaeto Compatibil cu acvariu de recif si numai pentru pesti Mediul natural:   in zonele extreme ale recifelor Acvariu Suitabilitate  : Deseori disponibila in comert. Aceasta alga, asemanatoare sarmelor, numita...
+

Chaetomorpha

Chaetomorpha linium

Refugium Algae, Chaeto

Compatibil cu acvariu de recif si numai pentru pesti

Mediul natural:  in zonele extreme ale recifelor

Acvariu Suitabilitate : Deseori disponibila in comert. Aceasta alga, asemanatoare sarmelor, numita in mod obisnuit "Chaeto", este utilizata pe scara larga in comert pentru capacitatile sale de filtrare, si anume pentru a ajuta la reducerea nivelului de nitrati si este de obicei folosita in bazin sau refugiu.

Note:  Utilizat in acvariu ca metoda de filtrare a nutrientilor in apa. Cand se utilizeaza ca filtrare, acesta poate deveni casa alte nevertebrate mici. Se inmulteste rapid. Chaetomorpha Algae, cunoscuta si sub denumirea de Alge Spaghete sau Alge de Par Verde, este o excelenta macro alga pentru refugii. Fiecare celula se termina pana la capat, creand fire lungi si rigide. Se dezvolta in ciocuri filamentoase, asemanatoare unei mingi de linie de pescuit. Chaetomorpha este o alga care se dezvolta rapid si care este in mod normal cultivata intr-un refugiu unde absoarbe azotatul si fosfatul din apa in timp ce creste. In plus, aceasta alge este un habitat grozav pentru microfauna, cum ar fi copepodii si amfipodii de a locui si de a popula.

Chaetomorpha Alga elimina atat fosfatii, cat si nitratii din apa. Pentru a mari cantitatea de nutrienti pe care exportul de alge il utilizeaza, utilizati iluminarea moderata pana la cea mai inalta si pastrati-o intr-o zona cu debit mare de apa.

 

Reduceri

nfo