Reef Energy Plus Ab+ 250ml, All-In-One Coral Superfood

69.00 Lei

in stoc
R22102
Red Sea Reef Energy Plus (Ab+) 250ml All-In-One -  o super-hrana all-in-one pentru corali. Ofera o crestere mai buna, rezistenta mai mare si culori mai stralucitoare. Bazat pe cercetari pe termen lung, Red Sea Reef Energy Plus este un supliment imbunatatit care ofera...
+

Red Sea Reef Energy Plus (Ab+) 250ml All-In-One - o super-hrana all-in-one pentru corali.

Ofera o crestere mai buna, rezistenta mai mare si culori mai stralucitoare.

Bazat pe cercetari pe termen lung, Red Sea Reef Energy Plus este un supliment imbunatatit care ofera componentele nutritionale complete necesare pentru corali moi, LPS, SPS si non-fotosintetici imbunatatind vitalitatea, cresterea si colorarea coralilor. Reef Energy Plus a fost, de asemenea, conceput pentru a fi usor de utilizat cu dozatoare automate iar datorita continutului nutritiv ideal, nu contribuie la o supraincarcare a skimmer-ului.

Coralii au nevoie de mult mai mult decat o sursa puternica de lumina si apa curata pentru a creste. Exceptand blocurile importante, cum ar fi calciu si carbonat, toti coralii au nevoie de o sursa de nutrienti organici pentru o crestere corecta a tesuturilor si productia de pigmenti, precum si pentru sanatatea generala si sprijinul sistemului imunitar. Acest lucru este adesea trecut cu vederea, iar in acvariile noastre multe dintre aceste elemente esentiale sunt eliminate prin filtrare grea si exportul de nutrienti. Reef Energy Plus a fost conceput pentru a oferi o sursa perfect echilibrata de aminoacizi, acizi grasi, vitamine si carbohidrati intr-o forma usor de dozat, care poate fi absorbita si consumata direct de corali. Red Sea a reusit sa imbunatateasca formula originala Reef Energy din doua parti, iar testele de laborator au demonstrat o crestere cu 15% mai mare a coralilor cu noua formula Reef Energy Plus.

 Beneficii:

  • Indeplineste cerintele nutritionale complete ale coralilor
  • Maximizeaa rata de crestere a coralilor
  • Usor de utilizat cu dozare automata
  • Minim “over skimming”
  • Cea mai mare eficienta energetica
  • Fara deseuri reziduale

 

 Usor de utilizat cu dozare automata

Hranirea coralilor este mai usoara ca niciodata. Puteti utiliza un dozator automat pentru a va hrani coralii cu Reef Energy Plus, deoarece noua formulare all-in-one poate fi pastrata fara frigider si neamestecata pana la o saptamana, fara a compromite eficacitatea componentelor combinate.

NOTA: Pentru a evita deteriorarea, nu puneti in recipientul de dozare mai mult de o saptamana pentru dozare. Spalati recipientul de dozare intre reumpleri. Cand utilizati iluminarea cu LED, cresteti doza daca coralii nu cresc, chiar daca nu exista semne de fotoinhibitie.

 

Reduceri

nfo