Ocellaris Clownfish (Amphiprion Ocellaris) M

90.00 Lei

Momentan Indisponibil
PAOM01
Ocellaris Clownfish,  (Amphiprion Ocellaris) Dimensiunea acvariu  : 75 litri Îngrijire Nivel : Ușor Temperament : pașnic Reef Compatibil : Da Conditii de apa : 22 -26° C, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg...

Ocellaris Clownfish, (Amphiprion Ocellaris)

Dimensiunea acvariu : 75 litri
Îngrijire Nivel : Ușor
Temperament : pașnic
Reef Compatibil : Da
Conditii de apa : 22-26° C, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg 1.020-1.025
Max. Dimensiune : 3½ "
Culoare Formă : Portocaliu, Alb
Dieta : omnivor
Familia : Pomacentridae

Peste exotic de apa sarata/marina Ocellaris Clownfish (Amphiprion Ocellaris)

Pestii Ocellaris Clownfish, (Amphiprion ocellaris ) pot fi cei mai populari pesti marini din industria acvaristica. Corpul lor portocaliu frumos, imbracat cu benzi albe marginite cu putin negru distinge instantaneu Ocellaris Clownfish. Acest membru al familiei Pomacentridae este un plus fata de aproape in orice acvariu de apa sarata. Ocellaris Clownfish, (Amphiprion ocellaris ) - acest soi de peste este atragator pentru toti acvaristii, fie ca sunt incepatari fie ca au experienta in acvaristica.

Ocellaris Clownfish, (Amphiprion ocellaris ) este rezistent si se obisnuieste cu conditiile gasite in noul acvariu. Prin urmare, reprezinta o alegere excelenta pentru incepatori si acvaristii cu experienta totodata. .

Ocellaris Clownfish, (Amphiprion ocellaris ) este, de asemenea, usor de reprodus/inmultit in acvariul de acasa. Dintre cei doi parteneri, femela va fi mai mare, iar cuplul de pesti Ocellaris Clownfish va ramane, de obicei, aproape unul de altul in acvariu.  Va depune ouale pe o suprafata plana. Ouale vor trebui aparate de alti pesti din acvariu. Ouale vor ecloza in mod normal in 6-11 zile, in functie de temperatura apei. Puietul trebuie crescute intr-un acvariu separat, pe o dieta de rotiferelor urmata de saramura de crevete.

Amphiprion Ocellaris este, de asemenea, cunoscut sub numele de Fals Percula Clownfish, Fals Clown Anemonefish si Anemone Demoiselle. Acest peste este uneori vandut ca Percula clovnul, chiar daca nu este. Modelul de culoare este foarte asemanatoare, dar nu este la fel de luminosa culoarea portocalie.  Ocellaris este de obicei putin mai deschis la culoare si adesea ii lipseste una sau mai multe dungi. Acesta poate avea, de asemenea, dungi non-simetrice pe partile laterale ale corpului sau, facand  ca Ocellaris Clownfish neobisnuit si atragator pentru majoritatea pasionatilor. Colorarea acestor pesti se va intuneca la un portocaliu frumos solid, cu varsta.

Acest lucru este un Clownfish mancator agresiv. Acesta va accepta cele mai multe alimente preparate cu miez si ierbivore congelate.

Au ajuns in regula. Thx!
Scrie un comentariu

Reduceri

nfo