Anemona Bulb Anemone (Entacmaea Quadricolor)

425.00 Lei

Momentan Indisponibil
NAEQ01
Anemona Bulb Anemone (Entacmaea Quadricolor) Minimum Tank Size : 30 gallons Care Level : Moderate Temperament : Semi-aggressive Reef Compatible : With Caution Lighting : Moderate to High...

Anemona Bulb Anemone (Entacmaea Quadricolor)

Minimum Tank Size: 30 gallons
Care Level: Moderate
Temperament: Semi-aggressive
Reef Compatible: With Caution
Lighting: Moderate to High
Waterflow: Medium
Water Conditions: 72-78° F, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg 1.023-1.025
Max. Size: 1'
Color Form: Green, Tan
Supplements: Calcium, Magnesium, Strontium, Iodine, Trace Elements
Compatibility: View Chart
Origin: Indonesia, Singapore
Family: Actiniidae
 

 

AAnemona Bubble este una dintre cele mai frumoase anemone ornamentale pentru acvariu de recif. Entacmaea Quadricolor dezvolta un varf unic bec la sfarsitul tentaculele sale. Cand ii este foame, acest membru al familiei Actiniidae va intinde tentaculele maturatoare pentru a apuca alimente din coloana de apa. Dupa hranire, tentaculele apoi se vor scurtea din nou vor lua aspectul lor bubble. 
Desi adesea mentionata ca patru culori Anemone, coloratia poate varia foarte mult de la un individ la altul. Variatii de culoare rosie poate fi mentionat ca Rose anemone. In general, anemonele din Fiji si Tonga sunt umbrite in maro. Prin contrast, anemone din Singapore sunt de obicei de culoare verde, cu o baza profunda maro. 
Bubble Anemone se gasesc in oceanele din intreaga lume. Anemona Bec ataseaza discul sau baza pe coralii morti printre daramaturi sau pe recife solide, vii. In acvariu acasa, anemone Bulb necesita habitat asemanator si pozitionat intre roca sau ramurale corali vii. Cele mai multe Anemonele Bulb prefera sa gaseasca propriul lor loc sa se stabileasca si sa se deplaseze pana ce o locatie adecvata este gasita. 
Pentru cea mai buna ingrijire, anemonele necesita iluminare puternica in acvarii de cel putin 30 de litri. In conditii ideale, ea poate creste pana la 1-ft in diametru. Cu toate acestea, cel mai tipic raman compact in dimensiuni atunci cand este pastrat sub o lumina stralucitoare. Daca iluminarea este insuficienta, anemonele Bulb va extinde corpul sau pentru a profita din plin de lumina disponibila. Ar trebui sa fie pastrat cu un Clownfish pentru cea mai buna ingrijire. Uneori, tentaculele anemonele becului poate aparea cleioasa; acest lucru se poate datora luminii insuficiente sau nevoia de hrana. Dieta sa ar trebui sa includa peste tocat, creveti, viermi sau in cazul in care un clovn nu este prezent. 
Manipulati acest nevertebrat, si toate anemonele, cu grija. Anemona Bec poate intepa alte anemone si corali care incalca teritoriul sau. 

Reduceri

nfo