Cum comand online?

Cum comand online?

 

Cauta produsul dorit

 Poti cauta un produs direct in bara de cautare,

cum comand on line de pe coralfarm.jpg (689×100)

 

sau poti naviga in categoriile de produse direct din meniul afisat "Oferta produse".

 

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “adauga in cos” sau il poti "rezerva in magazin"

Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea produselor, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Adresa de facturare si de livrare

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, modalitatile de plata (Ramburs, Card Online) si modalitatea de livrare (Ridicare personala din Showroom (vezi adresa si program lucru), Transport Gratuit Curier CoralFarm (Bucuresti), Livrare prin Curier;

 

Optiuni Plata

Va rugam sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin plasarea comenzii accept termenii si conditiile CoralFarm” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. Veti primi imediat un mesaj de confirmare a comenzii pe adresa de email de pe care s-a efectuat comanda. Ulterior veti fi contactat prin e-mail sau telefonic in cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea comenzii si a disponibilitatii produselor.

 

Promotie