Jebao Doser 3.4 - WiFi - Pompa de dozare

-5%
Pret vechi: 660.00 Lei

630.00 Lei

Momentan Indisponibil
JDSR34
Brand:Jebao
Jebao Doser 3.4 - WiFi. Pompa de dozare   Caracteristicile pompei : Wi-Fi Dozare automata cu precizie ridicata Dimensiune mini, aspect elegant Functie Automata pentru controlul lichidului de dozare Descriere Jecod Doser 3.4 este cel mai...
Jebao Doser 3.4 - WiFi. Pompa de dozare

 

Caracteristicile pompei

  • Wi-Fi
  • Dozare automata cu precizie ridicata
  • Dimensiune mini, aspect elegant
  • Functie Automata pentru controlul lichidului de dozare

Descriere

Jecod Doser 3.4 este cel mai recent dozator de lichide al unui producatorului JEBAO. Distribuitorul automat de lichide precis este special conceput pentru nevoile acvariului. Capacitatile sale au fost extinse comparativ cu versiunile anterioare, iar controlul se face prin WiFi folosind o aplicatie convenabila (IOS / Android)

Mai multe informatii
Jecod / Jebao Doser 3.4 este un distribuitor automat de lichide precis, special conceput pentru nevoile acvariului. Cu acest dispozitiv, puteti rezolva cu usurinta si comod problema alimentarii regulate a aditivilor si a sarii in acvariu fara a fi nevoie sa va amintiti in mod constant despre aceasta activitate importanta. Gama larga de setari disponibile va permite sa reglati functionarea Doser 3.4 la fiecare rezervor.

Ce poate face aplicatia? (IOS / Android)
Aplicatia permite controlul nelimitat al pompelor dozatoare. Fiecare dintre pompe este programata separat si poate fi pornita si in afara programului la cererea utilizatorului. Este posibil sa programati de la 1 la 24 de doze pe zi in care ora unei anumite doze este setata cu o precizie de pana la 1 minut. Fiecare doza poate fi diferita de fiecare data cu o precizie de 1 ml.

Exemplu de programare:
ora 05:34 doza de 2 ml, doza de 6:02 ore 4 ml, doza de 6:22 ore 1 ml, doza de 7:00 ore 10 ml, doza de 9:44 ore 2 ml etc.

In plus fata de posibilitatea considerabila de a programa fiecare doza intr-o singura zi, App are capacitatea de a determina doza in intervale de 1 zi. De exemplu, in fiecare zi, la fiecare trei zile, sapte zile sau o data pe luna.

Ce poate face Doser 2.4?
Pompa este capabila sa se alimenteze pana la 50 ml / min si nu are aproape nicio restrictie in aspiratie sau pompare.

Distribuitorul are gauri de montare. Datorita acestui fapt, poate fi amplasat cu usurinta, de exemplu intr-un dulap sub acvariu.

Control manual:
Distribuitorul 3.4, in afara de posibilitatea de a controla prin WiFi.

De ce am nevoie de un dozator?
Este solutia perfecta pentru orice acvarist, permitandu-va sa sincronizati portiuni ulterioare de lichide. Datorita naturii sale universale, Doser 3.4 poate functiona cu ingrasaminte de apa dulce precum NO3, PO4, Fe, Carbon in Liquid si altele; saruri pentru rezervoare de apa sarata precum tampoane Mg, Ca, Kh si altele. Datorita posibilitatii de a hrani alimente lichide, acest dispozitiv poate fi folosit si ca alimentator automat pentru corali sau prajiti. Poate administra absorbante lichide si balsamuri precum PH Minus, KH / GH Plus si altele.

Date tehnice:
- dimensiuni: 22,5 x 16 x 6cm
- numar de pompe: 4
- precizie a dozei de pana la 1ml
- precizie de programare de pana la 1 minut
- consum maxim de energie 6W

Producator:
  • Jebao/Jecod

Reduceri

nfo