Red Sea ReefDose 2 - pompa wireless dozaj acvariu

Pret vechi: 1,290.00 Lei

1,190.00 Lei

in stoc
R35310
Brand:Red Sea Fish
ReefDose 2 Exact. Inteligent. Intuitiv ReefDose este conceput și construit special pentru suplimentarea zilnică a acvariilor de recif. ReefDose folosește capete de dozare cu precizie simplă personalizate (în așteptare brevetului), împreună cu un controler...
+

ReefDose 2

Exact. Inteligent. Intuitiv

ReefDose este conceput și construit special pentru suplimentarea zilnică a acvariilor de recif.

ReefDose folosește capete de dozare cu precizie simplă personalizate (în așteptare brevetului), împreună cu un controler avansat, care oferă o suită completă de caracteristici.

„Ordine de dozare dinamică” rulată de controler combină planurile de dozare dorite pentru fiecare cap într-un singur program de dozare zilnic coordonat pentru dispozitivul complet. Ordinea este actualizată automat după modificarea setărilor și reprogramează dozele care sunt ratate din cauza evenimentelor neprogramate, cum ar fi întreruperile de curent.

Cu programarea prin intermediul aplicației ReefBeat, ReefDose oferă mai multe opțiuni pentru dozare complet automată, ușor de setat, sau un program simplu de doze planificate individual.

În plus față de debitul regulat, puteți selecta modul „Șoaptă” pentru o funcționare aproape silențioasă sau modul „Turbo” dacă doriți să efectuați dozarea cât mai repede posibil.

DIMENSIUNI:  13cm x 8,5cm x 8,5cm

Caracteristici

  • Capete de dozare cu acuratețe simplă, cu un motor cu angrenaj planetar cu acționare directă, oferă o precizie de ± 0,05 ml sau o abatere medie de 0,5% (peste 10 ml).   
  • 4 opțiuni de dozare inteligente, ușor de setat pentru fiecare cap, care sunt combinate automat într-un singur program coordonat pentru dispozitivul complet.
  • Capete de dozare ușor de asamblat cu clic / oprire (nu sunt necesare unelte sau aliniere).
  • Întârziere automată între capete pentru a preveni interacțiunea chimică între suplimente.
  • Doza zilnică pe cap de 0,2 ml până la 1000 ml în trepte de 0,1 ml.
  • Dozare manuală la cerere.
  • Conectori siguri pentru tuburi flexibile: OD 5mm - ID 3mm.
  • 3 debituri de dozare: Whisper 15ml / min, Regular 30ml / min, Turbo 45 ml / min.
Producator:
  • Red Sea

Reduceri

nfo