TRIDENT Kh /Ca /Mg - Tester automat pentru apa marina

Pret vechi: 3,850.00 Lei

3,590.00 Lei

in stoc
NS-TRIDENT
Brand: Trident
Produs disponibil la comanda cu livrare in 7 - 15 zile.
TRIDENT - testarea automata a apei de mare Alc / Ca / Mg Neptune Systems a dezvaluit noul TRIDENT - un sistem automat de testare care testeaza in mod regulat alcalinitatea, calciul si magneziul in acvariul cu apa sarata - si apoi comunica aceste informatii catre Apex, astfel incat sa...
+

TRIDENT - testarea automata a apei de mare Alc / Ca / Mg

Neptune Systems a dezvaluit noul TRIDENT - un sistem automat de testare care testeaza in mod regulat alcalinitatea, calciul si magneziul in acvariul cu apa sarata - si apoi comunica aceste informatii catre Apex, astfel incat sa puteti primi alerte si sa va schimbati dozarea. Atunci cand este combinat cu DOS (disponibil separat) creeaza un sistem complet automatizat pentru dozarea corecta a suplimentelor, mentinandu-le la niveluri constante ...

Neptune Systems Trident se potriveste liniei de produse Apex si ofera reeferilor avansati o modalitate de a testa continuu trifecta parametrilor de constructie a coralilor in mod automat si in timp.


Precizia dispozitivului, utilizand reactivi stocate intr - un compartiment intern pentru parametrii de testare. Se observa ca nivelurile de calciu si magneziu sunt exacte in 10 ppm si alcalinitatea cu 0,05 dKH.                                                                                               

CARACTERISTICI

TESTARE AUTOMATA A ALCALINITATII, CALCIULUI SI MAGNEZIULUI
Folosind o metoda de titrare automata , cu identificare colormetrica, Trident testeaza automat apa de acvariu de pana la 24 de ori pe zi pentru alcalinitate, calciu si magneziu.

PRECIZII INCREDIBILE
Testele Trident in mod constant cu o precizie de +/- 0,05 dKh pentru alcalinitate si 15 ppm pentru calciu si magneziu . Folosind orice kit de testare hobby de pe piata, nici oamenii nu pot efectua testele in mod consecvent.

CONFIGURARE USOARA, PLUG AND PLAY, 15 MINUTE
De la cutie la testare in mai putin de 10 minute ! Spre deosebire de alte sisteme de testare, nu exista reactivi de amestecat, tuburi de taiat sau pompe sau sonde de calibrat . Conectati pur si simplu un cablu, doua tuburi si rulati sarcina de configurare pe aplicatia mobila Apex Fusion - va tine mana prin instalare cu videoclipuri utile pe parcurs. 

USOR DE CITIT REZULTATE SI GRAFICE
Linistea sufleteasca de a avea parametrii recenti ai rezervorului, chiar acolo in buzunar, de oriunde din lume.

ALERTE INALTE / MICI CAND REZERVORUL ESTE IN GAMA
Apexul
dvs. va va avertiza pe dispozitivul dvs. mobil atunci cand rezultatele testelor se incadreaza in intervalul specificat.

CONTROLURI DOSARE PENTRU MANRETE CEL MAI CONSISTENT NIVELURI POSIBILE
Cand Tridentul este combinat cu sistemul DOS (vandut separat), cei doi functioneaza concertat . Apex-ul dvs. va utiliza datele generate de testele Trident pentru a ajusta automat si in siguranta cantitatile de dozare pentru a va mentine nivelul rezervorului cat mai stabil posibil

REACTIVUL DE LUCRU DE REACTIV DE O LUNA ESTE APROAPE INTERIOR
Convenabil si curat, Trident este autonom si atunci cand ruleaza regimul de testare de baza necesita o schimbare a reactivului doar o data pe luna .

Utilizeaza mai putin de 7ml REZERVOR DE APA PE TESTUL
Unele sisteme de testare folosesc la fel de mult ca 100 ml de apa rezervor pentru fiecare test. Acest lucru poate provoca fluctuatii ale salinitatii rezervorului. Cu proba minima luata de Trident, nu va fi aproape niciun efect asupra salinitatii tale. Spre deosebire de alte solutii, apa de testare potential contaminata nu este trimisa niciodata inapoi in acvariu. In schimb, acesta este trimis intr-un recipient de gunoi sau scurgere.

INCREDIBIL DE LINISTA! Trident este atat de linistita , incat clientii nostri au spus ca sunt foarte rar auzit - si atunci cand aud putinul linistit taraituri ca sunt multumiti sa stie ca nou test numere de vin curand si niciodata nu a trebuit sa se retraga un kit de testare!

IN FINAL, ARUNCATI TOATE ACESTE KITURI DE INCERCARE!
Seringi, flacoane, culori, puncte finale, date de expirare - acum un lucru din trecut pentru alcalinitate, calciu si magneziu. Acum, cu efort zero, obtineti valori actualizate pentru alcalinitate, calciu si magneziu - oriunde in lume!


CUM FUNCTIONEAZA Tridentul este un autonom colorimetru automat de titrare . Cu siguranta este o gura, asa ca hai sa o afirmam cat de simplu putem. Tridentul automatizeaza practic ceea ce faceti dvs. (si oamenii de stiinta de top) deja cand va testati apa, adica efectuati o titrare care schimba culoarea si interpretati rezultatele.

INTELEGETI ACVARIUL DUMNEAVOASTRA
Cand incepeti sa obtineti datele regulate care vin de la Trident, veti fi uimiti de lucrurile pe care le puteti vedea intamplandu-se . Ciclul zilnic de lumina variaza prin absorbtia carbonatului de calciu. O picatura de salinitate vizionand magneziu. O dozare de sincronizare a calciului. Aceasta intelegere sporita va ajuta in cele din urma sa va mentineti un recif mai bun si mai de succes.

ACTIUNI IN GAMA SI ALERTE
Puteti sa va configurati Apex-ul pentru a va alerta sau sa luati masuri imediate atunci cand un parametru se afla in afara zonei de siguranta pe care o specificati. Ca doar un exemplu, s-ar putea sa luati o solutie de alcalinitate, iar o configurare gresita ar putea duce la supradozarea rezervorului. Tridentul va prinde asta, va va alerta si va va oferi mai mult timp pentru a face acea corectie inainte de a fi prea tarziu si pentru a va salva acvariul. Cele Datele din Trident pot fi de asemenea folosite pentru a activa si dezactiva alte dispozitive (cum ar fi sau solenoizi) Dozatori pentru a proteja rezervorul chiar mai mult.

CONTROL AUTOMAT AL DOSARII - STABILITATE Cu cat mentineti un nivel adecvat de alcalinitate, calciu si magneziu, cu atat coralii dvs. vor creste si vor prospera mai bine. Dar absorbtia coralilor acestor suplimente se schimba adesea si ne cere nu numai sa efectuam mai multe teste, dar, de asemenea, pare sa ne puna intr-o stare nesfarsita de ajustare a nivelurilor de dozare.

Trident, atunci cand este cuplat cu unul sau mai multe dintre sistemele noastre DoS rezolva aceasta problema cu control automat de dozare (ADC)

Cand este configurat pe Apex, ADC va prelua rezultatele pe care le primeste de la Trident si le va folosi pentru a mari sau micsora treptat cantitatea de aditiv pe care o ofera DŌS. Dar, nu va faceti griji, am creat aceasta caracteristica avand in vedere siguranta. Cu ADC, va setati valoarea tinta si cantitatea de dozare initiala, iar ADC va regla doar acel nivel de dozare +/- 35%. Daca este nevoie de mai mult decat acea cantitate de dozare pentru a va mentine acvariul la valoarea tinta, atunci Apex va opri ADC, va reveni la cantitatea initiala de dozare si va va avertiza ca trebuie sa va reglati manual nivelul de dozare. Apoi, ADC poate fi reactivat si va continua sa va ghideze DŌS, astfel incat sa va tina cat mai aproape de valoarea tinta posibil.

Este posibil sa utilizati ADC pentru toate cele trei teste - alcalinitate, calciu si magneziu . Puteti utiliza, de asemenea, o valoare de test pentru a regla in sus sau in jos mai mult de un aditiv livrat de DŌS (adica sistemul Triton).

MODIFICARI REACTIVE SIMPLE La utilizarea programului de testare implicit de patru (4) alcalinitate, doua (2) calciu si doua (2) teste de magneziu pe zi, reactivul stocat in Apex va dura o luna intreaga . Iar adaugarea unui reactiv nou este foarte simpla - pur si simplu glisati afara din sertar, scoateti sticlele vechi si inlocuiti-le cu altele noi. Daca doriti, puteti rula si o calibrare cu standardul de calibrare inclus.

REACTIVI FOLOSITI RATIONABIL
DESPRE 9 CENTI PE TEST!
Costul reactivilor si costul recurent este o preocupare valabila pentru un hobbyist care are in vedere kitul de testare sau sistemul automat - si am proiectat Tridentul in acest sens - tinand aceste costuri cat mai mici posibil. Reactivul vine in seturi de 2 luni (pe baza programului de testare implicit de 4-Alk / 2-Ca / 2-Mg pe zi). Aceste seturi includ doua sticle de reactiv A (modificate in fiecare luna), cate una de reactiv B si C (schimbate la fiecare doua luni) si o sticla de proba de calibrare a apei noastre de mare. Trusa de reactivi are cel putin 240 de teste de alcalinitate si 120 de teste pentru calciu si magneziu. Aceste seturi de doua luni au un pret de doar 44,95 USD in SUA

SUPER-LINTS
Vei auzi Tridentul operand din cand in cand daca asculti cu atentie sau ai o camera super-linistita. Si, in comparatie cu alte sisteme de testare automate, este cu cativa dB mai silentios. In timp ce va aflati in interiorul dulapului impreuna cu celelalte echipamente, probabil ca nici macar nu il veti auzi.

CARACTERISTICI EVALUATE:

 • Testeaza automat apa de mare pentru alcalinitate, calciu si magneziu
 • Pana la 24 de teste de alcalinitate pe zi cu precizie de +/-. 05 dKh
 • Pana la 12 teste de calciu pe zi cu precizie de +/- 15 ppm
 • Pana la 12 teste de magneziu pe zi cu precizie de +/- 15 ppm
 • Esantion de apa de ~ 7,9 ml utilizat pentru fiecare parametru testat
 • ~ 7 minute timp de testare pentru fiecare parametru testat
 • Pana la o luna de testare inainte ca reactivii sa se schimbe pe baza testarii la nivel de baza a 4-Alk, 2-Ca, 2-Mg pe zi.
 • Atunci cand sunt combinate cu sistemul DŌS (disponibil separat), datele de la Trident pot fi utilizate pentru a creste sau reduce automat cantitatea de aditivi dozati, dupa cum este necesar, pentru a mentine stabilitatea la punctul de setare al utilizatorului.


NECESITA:

 • Apex sau ApexEL (nu Apex Classic, Gold, Lite sau Jr.)
 • Disponibil port 1Link SAU sursa de alimentare 24v si cablu Aquabus (disponibil separat)
 • Recipient sau scurgere externa pentru deseuri
 • Trebuie sa fie amplasat la 4 'de sursa de apa pentru a fi testat

DIMENSIUNI FIZICE:
25,3 x 10,8 x 30,4 cm V x Š x D   / (10 "H x 4,25" W x 12 "D)

Producator:
 • Trident

Reduceri

nfo