Aquaforest Stone Fix 1500g - Adeziv Corali

65.00 Lei

in stoc
AFSF1500
Brand:Aquaforest
Aquaforest -Stone fix 1500g Adeziv cu priza rapida pe baza de ciment. Ideal pentru unirea elementelor mari de piatra vie sau ceramica. Nu contine componente toxice, ceea ce il face 100% sigur pentru pesti si nevertebrate. Mod de utilizare:  O cantitate mica de adeziv se amesteca cu...
+
Aquaforest -Stone fix 1500g
Adeziv cu priza rapida pe baza de ciment. Ideal pentru unirea elementelor mari de piatra vie sau ceramica. Nu contine componente toxice, ceea ce il face 100% sigur pentru pesti si nevertebrate.
Mod de utilizare:
 O cantitate mica de adeziv se amesteca cu apa pana amestecul devine omogen si de o consistenta plastica. Incepeti sa lipiti elementele imediat dupa mixare. Se recomanda lipirea uscata. In caz ca este nevoie de o lipire a elementelor sub apa, opriti toate pompele de recirculare sau de curenti, lipiti elementele si lasati materialul sa faca priza pentru 15 minute. O Inrosire temporara a apei nu va fi daunatoare. Pentru lipirea unui numar mai mare de elemente este recomandat sa nu lipiti mai mult de 2-3 elmente/ zi, deoarece sedimentele rezultate pot creste usor pH apei din acvariu.
Producator:
  • Aquaforest

Reduceri

nfo