Chit - Plastelina Reef Construct 500 gr - adeziv corali

74.90 Lei

in stoc
PRC01
Chit/Plastelina Reef Construct - este o chit epoxidic cu doua parti care puse impreuna vor asigura roca, coralii tari si moi in acvariu. Acest chit va rezolva multe din problemele intalnite in timpul amenajarii acvariului de apa dulce sau sarata. Cu acest chit/plastilina Reef Construct, pot fi...
+

Chit/Plastelina Reef Construct - este o chit epoxidic cu doua parti care puse impreuna vor asigura roca, coralii tari si moi in acvariu. Acest chit va rezolva multe din problemele intalnite in timpul amenajarii acvariului de apa dulce sau sarata. Cu acest chit/plastilina Reef Construct, pot fi constuite (lipite) formatiuni de roca in conditii de siguranta, nevertebrate cu tampoane de baza inadecvate pot fi ancorate iar fraguri/butasi de corali duri si moi pot fi fixati cu ajutorul acestui chit. Reef Construct se intareste rapida, fiind un chit epoxidic compus din doua parti, ce poate fi utilizat chiar si sub apa. Adera la rock, lemn, metal, sticla, plastic, beton si cele mai multe alte materiale.

Chit/Plastelina Reef Construct

DESCRIERE :

Chit epoxi din doua componente care trebuie amestecate in parti egale pentru a se obtine proprietatile de adeziv si izolator aplicabil pe suprafete metalice, lemn, ciment, cerámica, sticla, pvc, etc. Este lipsit de dizolventi. Are o buna rezistenta la factori externi chimici si  mecanici. Poate fi utilizat dupa amestecarea componentelor A si B  sub apa. Rezistent la temperaturi de pana la 200 ºC.

Se poate folosi ca izolator electric, uniune intre cabluri, repara craparuri si garnituri in instalatii sanitare, izolator sau adeziv pentru diverse materiale, modelism, constructiia de machete.

Pachetul  contine 2 parti 
- Componenta  A   250g     
- Componeta B     250g

Modul de aplicare

Se amesteca parti egale din cele doua componente A si B pana la obtinerea unei mase de culoare uniforma, omogena. (folositi manusi ).  Se plaseaza pe suprafata ce se doreste a fi reparata sau lipita si se matiseaza cu degetul . Se pot obtine suprafete foarte fine daca este finisata cu ajutorul unei catpe umede. Caldura accelereaza procesul de intarire.

Se poate vopsi cu vopsea epoxi sau poliuretanica.

Prepararea suprafetelor. Se elimina orice resturi de grasime, rugina, praf, etc de pe suprafata pe care se va aplica chitul. Se jlefuie pentru a obtine o suprafata poroasa in cajul in care materialul este lucios pentru o mai buna aderenta.

CARACTERISTICILE AMESTECULUI

Densitatea amestecului, 25 ºC, g/cm3 2 Durata , 12 g, 18 ºC (h) 3 Timpul de manipulare, 12 g ,18 ºC (h) 2 Durata , 500 g, 25 ºC (h) 1,5-2 Timpul de manipulare, 500 g, 25ºC (h) 1 Culoarea amestecului  GRI Temperatura minima de aplicare 5 ºC

DEPOZITAREA : poate fi depozitat in recipiente inchise ermetic timp de 6 luni la temperatura de 10 ºC -30 ºC conservandusi proprietatile. Daca dupa depozitarea acestuia acesta se intareste, atunci acesta trebuie incalzit la 50 ºC si amestecat individual pana devine perfect omogen.

 Observatii: In cazul in care intrati in contact cu amestecul , spalati abundent zona cu apa calda si sapun. A nu se folsi dizolventi  pentru inlaturarea sa de pe corpul uman.

Manual (Manual_Chit_Plastelina_Reef_Construct.docx, 14 Kb) [Descarcare]

Scrie un comentariu

Reduceri

nfo