D-D Aquascape Pink (visiniu) - Adeziv Corali DD - Coralline Algae Colour Chit

42.00 Lei

in stoc
AEC
Brand:D-D The Aquarium Solution
D-D Aquascape Pink (visiniu) - Adeziv/Chit Corali DD - Coralline Algae Colour -  113.4 gr. DD Aquascape Impiedicati miscarea in acvariu - acest chit de constructie este proiectat special pentru lipirea rocilor si a coralilor intr-un acvariu de recif si se intareste sub apa cu...
+

D-D Aquascape Pink (visiniu) - Adeziv/Chit Corali DD - Coralline Algae Colour -  113.4 gr.

DD Aquascape Impiedicati miscarea in acvariu - acest chit de constructie este proiectat special pentru lipirea rocilor si a coralilor intr-un acvariu de recif si se intareste sub apa cu culoarea coralinei (visiniu).

Aquascape este un chit epoxidic compus din doua parti care a fost special dezvoltate de D-D pentru utilizarea in acvariile de apa sarata si de apa dulce si alte aplicatii subacvatice.

Adeziv Corali D-D Aquascape Pink (visiniu) Utilizari in acvariu:

In acvariul marin este ideal pentru imbinarea rocilor vii pentru a forma structuri complicate si pentru a evita caderile de roca cauzate de melci turbos, arici de mare sau de fluxul de curent puternic, fie pentru pregatirea fracturilor de corali.

 In plus, acesta poate fi utilizat pentru a repara lucrarile de scurgere, pentru echipamente rupte sau pentru lipirea obiectelor in sticla acvariului.

Aquascape a fost dezvoltat pentru a fi mai lipicios decat majoritatea epoxidiilor, astfel incat sa se leaga mai usor de suprafetele umede, iar varianta visinie (Coralline Algae Colour) a fost formulata pentru a se usca sub apa de culoarea coralinei. Astfel intr-un acvariu marin culoarea chitului va fi confundata cu alge coraline adevarate. Retineti totusi ca atunci cand se vindeca/intareste sub apa, culoarea va fi mai inchisa, reprezentand culoarea algei coraline.

D-D Aquascape Pink poate fi folosit pentru:

- Legarea pietrei in timpul acvaculturii.

- Corali de pozitionare in interiorul acvariului.

- Fragmente de corali.

- Efectuarea bazelor.

- Repararea conductelor si a echipamentelor.

Plus 1001 alte utilizari generale in acvariu si in jurul casei.

Producator:
  • D-D The Aquarium Solution

Reduceri

nfo