Red Sea DipX 500 ml - DIP eficient pentru corali

109.00 Lei

in stoc
R22713
Ce este Red Sea DipX? Red Sea DipX este o baie de corali pentru a va mentine acvariul de recif fara probleme si functioneaza respingand eventualii paraziti de corali fara a afecta coralii. Este alcatuit dintr-un amestec specific de trei uleiuri esentiale fara elemente anorganice, cum ar...
+

Ce este Red Sea DipX?

Red Sea DipX este o baie de corali pentru a va mentine acvariul de recif fara probleme si functioneaza respingand eventualii paraziti de corali fara a afecta coralii. Este alcatuit dintr-un amestec specific de trei uleiuri esentiale fara elemente anorganice, cum ar fi iodura sau bromura de potasiu si disperseaza toate organismele mobile macroscopice. Red Sea Dip-X s-a dovedit a fi complet sigur pentru corali si este sigur pentru SPS, LPS, corali moi, zoantide, anemone, ciuperci si roci vii.

 

Care sunt beneficiile Red Sea DipX?

Atunci cand adaugati corali noi in acvariu, este vital ca “autostopistii” nedoriti sa nu fie importati impreuna cu noii corali. Eventualii paraziti sunt ascunsi adanc in crapaturile coralilor si al rocilor; de obicei, nu sunt vizibili cu ochiul liber. Odata ajunsi in acvariu, pot migra de la coral la coral provocand ravagii pe masura ce merg. Prin urmare, este cea mai buna practica sa scufundati coralii intr-o baie de curatare inainte de a-i adauga la recif.

 

Cum folosesc Red Sea DipX?

O baie de 15 minute este suficienta pentru a respinge eventualii paraziti. Pur si simplu scufundati coralul nou intr-o solutie de baie DipX timp de 15 minute si urmariti cum sunt alungati micii “autostopiti”, inclusiv viermii plati care mananca Acropora, Nudibranchii care mananca Montipora si “Acropora Red Bugs”.

 Specificatii

Red Sea DipX

Solutia de DIP generata

Numar de “bai”/DIP
(1 litru per baie/DIP)

100ml

10 litri

Approx. 10

250ml

25 litri

Approx. 25

500ml

50 litri

Approx. 50

Reduceri

nfo