Ocean Nutrition Coral Pellets 100 g Size Small 2,5 mm

55.00 Lei

in stoc
151050
Brand:Ocean Nutrition
Ocean Nutrition Coral Pellets:  Peleti semiumezi pentru corali Aceasta hrana pentru corali, gata de utilizare, face hranirea coralilor mult mai usora si mai eficienta. Structura moale de peleti, semi-umeda a acestor peleti de corali asigura o acceptare optima de catre corali, iar hrana poate...
+

Ocean Nutrition Coral Pellets: Peleti semiumezi pentru corali

Aceasta hrana pentru corali, gata de utilizare, face hranirea coralilor mult mai usora si mai eficienta. Structura moale de peleti, semi-umeda a acestor peleti de corali asigura o acceptare optima de catre corali, iar hrana poate fi digerata exceptional de bine. In plus, Coral Pellets este imbogatit cu molecule speciale, selectate, care declanseaza un stimul de hranire la corali - polipii se deschid complet si sunt astfel gata sa preia hrana.

Calitate maxima

Pentru o calitate maxima, furajul este ambalat in saculeti de aluminiu etans. Saculetii, la randul lor, sunt umpluti cu azot pentru a mentine hrana cat mai proaspata posibil pana cand ambalajul este deschis. Aceasta masura de protectie nu numai ca asigura hrana proaspata, bogata in nutrienti, ci si protejeaza peletii de oxidare. Acest lucru asigura pastrarea completa a nutrientilor din furaj.

Hranire conform nevoilor specifice in doua marimi

Pentru nevoile diferite ale coralilor, Ocean Nutrition ofera doua dimensiuni diferite de Coral Pellets.

Pelelele mici (+- 2,5 mm) sunt dezvoltate pentru coralii Ricordea si LPS mai mici (cum ar fi Acanthastrea, Blastomussa, Lobophyllia etc.). Ele constau din mici obiecte de prada planctonice proaspete, cum ar fi copepode.

Pentru coralii LPS mai mari, am formulat granule mari (+/- 6 mm), o dieta cu obiecte de prada planctonice mai mari, cum ar fi krill. Aceste pelete au aproximativ 6 mm, perfecte pentru corali precum Scolymia, Lobophyllia, Trachyphyllia, Duncanopsammia si Catalaphyllia.

Hraniti-va coralii doar o data la doua zile pentru a evita supraalimentarea. Hraniti maxim 30% din polipi dintr-o colonie de corali.

Producator:
  • Ocean Nutrition

Reduceri

nfo