Ocean Nutrition Anemone Pellets 100g Granule 5 mm

55.00 Lei

in stoc
151052
Brand:Ocean Nutrition
Ocean Nutrition Anemone Pellets - Peleti semiumezi pentru anemone Peletii de anemone Ocean Nutrition sunt hrana suprema pentru multe specii de anemone precum Entacmaea, Stichodactyla, Heteractis, Macrodactyla si multe altele. Pentru a satisface nevoile nutritionale carnivore,...
+

Ocean Nutrition Anemone Pellets - Peleti semiumezi pentru anemone

Peletii de anemone Ocean Nutrition sunt hrana suprema pentru multe specii de anemone precum Entacmaea, Stichodactyla, Heteractis, Macrodactyla si multe altele.

Pentru a satisface nevoile nutritionale carnivore, peletii de anemone constau intr-o dieta echilibrata din punct de vedere stiintific, si contin prada proaspata mai mare, cum ar fi calmarul, pestele si krillul. Peletii sunt o solutie de hranire usoara si eficienta de la raft. Structura lor moale semiumeda face peletele mai acceptabile si asigura o digestie optima. In plus, peletetii sunt impachetati cu molecule selectate pentru a declansa raspunsul de hranire a anemonelor.

Dimensiunea peletilor este de 5 mm fiind ideali pentru anemonele mai mari, dar poate fi impartita in bucati mai mici pentru anemonele mai mici.

Calitate maxima

Pentru o calitate maxima, furajul este ambalat in pungute de aluminiu etans. Pungutele, la randul lor, sunt umplute cu azot pentru a mentine hrana cat mai proaspata posibil pana cand ambalajul este deschis. Aceasta masura de protectie nu numai ca asigura hrana proaspata, bogata in nutrienti, ci si protejeaza peletii de oxidare. Acest lucru asigura pastrarea completa a nutrientilor din furaj.

Hraniti o data la doua zile.

Producator:
  • Ocean Nutrition

Reduceri

nfo