Copepods 2mm Ocean Prime
Copepods sunt un tip mic de crustacee considerat ca fiind cea mai mare bio-resursa din lume. Cele mai multe specii acvatice sunt dependente de copepoduri in timpul unei parti sau al intregului lor ciclu de viata. Sunt mancati de pesti, pesti larvali, corali, meduze, creveti si multe altele.
Ocean Copepods au un profil nutritional care satisface cerintele pestilor, crustaceelor, nevertebratelor si coralilor. Continutul tipic de lipide este de 10-15% si un continut de proteine de aproximativ 50% din greutatea uscata. Lipidele sunt bogate in acizi grași esentiali, cum ar fi DHA si EPA legate de fosfolipide si contin, de asemenea, niveluri ridicate de pigmenti, cum ar fi astaxantinul.
Ocean Copepods sunt recoltate in ape arctice curate, nepoluate, cu metode de recoltare ecologice. Tehnica de conservare nu implica aditivi nocivi care fac calitatea nutritionala mult mai buna decat furajele congelate. Copepodurile Ocean Prime sunt 100% curate. Nu necesita pre-clatire inainte de utilizare. Produsul este sterilizat pentru biosecuritate si sigilat, minimizand scurgerile de nutrienti. Nu s-au adaugat conservanti.
Technical analysis:
Content: |
100% whole planktonic species |
Size of species: |
2 mm and 500 – 700 µm |
Species: |
Copepods (Calanus, Temora, Pseudocalanus, Paracalanus, Acartia, Centropages and Oithona) |
Shelf life: |
The product is sterile and contains no bacteria. The shelf life of an unopened package is 3 years at room temperature, but can have a good quality beyond this date (best before date is printed on the package). An open package needs to be refrigerated and can be kept refrigerated for several days. It can also be frozen and kept frozen for up to 3 months. |
Continutul nutritional mediu al planctonului conservat
Continut |
Cantitate |
Apa |
85% |
Lipide |
12% din greutatea uscata |
Proteina |
51% din greutatea uscata |
carbohidratilor |
27% din greutatea uscata |
Frasin |
10% din greutatea uscata |
acizi grasi omega-3 |
30 mg / g greutate uscata |
astaxantina |
20 pg / g greutate uscata |
- D. van Houten