Sailfin Tang (Zebrasoma Desjardini) M

295.00 Lei

Momentan Indisponibil
PZDM01
Sailfin Tang, Desjardini (Zebrasoma Desjardini) Minima Dimensiune Rezervor : 681 litri Nivel de îngrijire : moderată Temperament : Semi-agresiv Reef Compatibil : Da Conditii de apa : 22 -26 ° C, dKH...

Sailfin Tang, Desjardini (Zebrasoma Desjardini)

Minima Dimensiune Rezervor : 681 litri
Nivel de îngrijire : moderată
Temperament : Semi-agresiv
Reef Compatibil : Da
Conditii de apa : 22-26 ° C, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg 1.020-1.025
Culoare Formă : Negru, Albastru, alb, galben
Dieta : herbivore
Origine : Africa, Maldive, Sri Lanka
Familia : Acanthuridae

 

Pestele de acvariu marin Sailfin Tang (Zebrasoma Desjardini, de asemenea, cunoscut sub numele de Indian Ocean Sailfin Tang, Desjardin's Sailfin Tang, sau Red Sea Sailfin Tang, este de culoare gri închis catre foarte deschis la culoare, cu pistrui de lumină pe nas și pistrui galbene pe abdomen. Corpul are mai multe, dungi galbene verticale de dimensiuni. Are o coadă albastră cu pistrui albi. Aspectul său se poate dubla, practic, în mărime la voința sa prin ridicarea sau coborârea dorsalei sale și aripioare anale.

Un acvariu de 680 litri sau mai mare este necesar pentru a oferi suficient spațiu de înot. Este agresiv față de proprile sale specii uneori, dar pașnic față de alți pești, astfel încât indicat este ca in acvariu sa se păstreze numai unul, cu excepția într-un rezervor foarte mare. Mănâncă alge filamentoase.

Cu toate că vor mânca alimente cu miez, împreună cu alți pești din acvariu, este important ca acestora sa li se ofere alge marine și hrana pentru pesti pe baza de alge. Acest lucru va consolida sistemul lor imunitar, va reduce agresivitatea si de a imbunatati starea generala de sanatate. Vor manca alge marine uscate legat de o piatra sau puteti folosi un clip Veggie, hrana pentru animale trebuiesc hraniti de cel puțin de 3 ori pe săptămână. Sea Veggies, Seaweed Salad si Ocean Nutrition sunt produsele ideale și sunt foarte ușor de utilizat.

Hrănire: alge, alimente congelate sau viu (Mysis, Artemia, Calanus, carne midie, ouă de homar, zooplancton), salată, spanac, păpădie

Notă: Forma mică juvenila a Desjardini Sailfin Tang nu poate avea pete pe lamele sau pe corp și este foart similar în aparență cu un Sailfin Tang. Cu toate acestea, cu vârsta, dungile se vor dezvolta, și pe aripioare și pe suprafata corpului.

Reduceri

nfo