Scopas Tang (Zebrasoma Scopas) M

240.00 Lei

in stoc
PZSM001
Pesti exotici Scopas Tang (Zebrasoma scopas) Dimensiunea minimă acvariu  : 473 litri Nivel de îngrijire : moderată Temperament : Semi-agresiv Reef Compatibil : Da Conditii de apa : 22 -26 ° C, dKH 8-12, pH...
+

Pesti exotici Scopas Tang (Zebrasoma scopas)

Dimensiunea minimă acvariu : 473 litri
Nivel de îngrijire : moderată
Temperament : Semi-agresiv
Reef Compatibil : Da
Conditii de apa : 22-26 ° C, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg 1.020-1.025
Forma Culoare : Tan, galben
Dieta : herbivore
Origine : Fiji, Indonezia
Familia : Acanthuridae

Pestele de acvariu marin Scopas Tang, de asemenea, cunoscut sub numele de Brown Scopas Tang. Culorile sale ajung treptat din față spre spate mai întunecate. Corpul este acoperit cu marcaje fine. Coada este de o culoare solid maro.

Un sau 473 litri sau mai mare acvariu este necesar pentru a oferi suficient spațiu de înot. Este agresiv față de proprile sale specii sau, alti “tangs”, cel mai bine este păstrat numai unul in fiecare acvariu/recif.

Cu toate că vor mânca alimente cu miez, împreună cu alți pești din acvariu, este important ca acestora sa li se ofere alge marine și hrana pentru pesti pe baza de alge. Acest lucru va consolida sistemul lor imunitar, va reduce agresivitatea si de a imbunatati starea generala de sanatate. Vor manca alge marine uscate legat de o piatra sau puteti folosi un clip Veggie, hrana pentru animale trebuiesc hraniti de cel puțin de 3 ori pe săptămână. Sea Veggies, Seaweed Salad si Ocean Nutrition sunt produsele ideale și sunt foarte ușor de utilizat.

Hrănire: alge, alimente congelate sau viu (Mysis, Artemia, Calanus, carne midie, ouă de homar, zooplancton), salată, spanac, păpădie

 

Reduceri

nfo