Peste Orange Spotted Blenny (Blenniella chrysospilos)

189.00 Lei

in stoc
POSG01
Peste Orange Spotted Blenny (Blenniella chrysospilos) Statistici rapide Nivelul de îngrijire moderat Temperament pașnic Formă de culoare Portocaliu, Roșu, Alb Dieta Herbivore Recif compatibil cu precauție Condiții de apă 72-78 ° F, dKH 8-12, pH 8,1-8,4, sg...
+

Peste Orange Spotted Blenny (Blenniella chrysospilos)

Statistici rapide
Nivelul de îngrijire moderat
Temperament pașnic
Formă de culoare Portocaliu, Roșu, Alb
Dieta Herbivore
Recif compatibil cu precauție
Condiții de apă 72-78 ° F, dKH 8-12, pH 8,1-8,4, sg 1.020-1.025
Max. Dimensiune 5 "
Origine Fiji, Maldive
Familia Blenniidae

Prezentare generală


Blenny Portocaliu este, de asemenea, cunoscut sub numele de Redspotted Blenny sau Red-spot-Rockskipper. Are un corp roșu și alb, cu pete portocaliu până la roșiatic de-a lungul părții laterale a corpului său.

Se va descurca bine într-un acvariu de 30 de litri sau mai mare într-un sistem bine stabilit de recif, cu o mulțime de ascunzisuri în rocă. Păstrați doar unul pe acvariu, dacă nu aveți o pereche formata. Este considerat un pește rezistent într-un acvariu dacă i se oferă o cultură de microalge naturale pe care să o hrănească.

Orange Spotted Blenny va dori să mănânce microalge care cresc proaspete în rezervor. O dietă care oferă alge marine și verzi albastre (Spirulina) va ajuta Orange Spotted Blenny să prospere, împreună cu alte materii vegetale, inclusiv alimente congelate și uscate pentru ierbivore.

Reduceri

nfo