Peste Matted Filefish (Acreichthys Tomentosus)

149.90 Lei

in stoc
PAT01
Peste Matted Filefish (Acreichthys Tomentosus) Minima Dimensiune Rezervor : 113 litri Nivel de îngrijire : moderat Temperament : pașnic Compatibil recif : Cu Atenție ! Conditii de apa : 22 -26° C, dKH 8-12, pH...
+

Peste Matted Filefish (Acreichthys Tomentosus)

Minima Dimensiune Rezervor : 113 litri
Nivel de îngrijire : moderat
Temperament : pașnic
Compatibil recif : Cu Atenție !
Conditii de apa : 22-26° C, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg 1.020-1.025
Max. Dimensiune : 9 cm
Culoare Formă : Verde, Tan
Dieta : omnivor
Originea : Indonezia
Familia : Monacanthidae

 

Pestele de acvariu de apa sarata Matted Filefish este, de asemenea, cunoscut sub numele de Bristletail Filefish, Matted Leatherjacket, Tomentosus Filefish, sau Aiptasia Eating Filefish. Corpul este o coloratie verde, maro si cafeniu marmorat.

Este un peste timid, si rareori agresiv fata de alte specii de pesti, cu exceptia celor din acelasi gen de specie ca si el. Acesta este cel mai potrivit pentru acvarii de 113 litri sau mai mari, care nu contine mici nevertebrate.

Matted Filefish este cunoscut pentru faptul ca mananca Aiptasia anemona in acvariu, poate “ciupi” corali moi si SPS, de asemenea. Dieta ar trebui sa includa saramura de creveti, calmari, scoici Saint-Jacques, mysis shrimp, kril congelat sau uscat, precum si alte suplimente bogate in vitamine, si alge marine congelate. Matted Filefish trebuie hranit in cantitati mici de alimente de mai multe ori pe zi.

Acesti pesti pot depune icre in captivitate; masculii sunt in mod normal, mai mari decat femele.

Reduceri

nfo