Peste Foxface (Siganus Vulpinus)

299.00 Lei

in stoc
PSVFM01
Peste Foxface (Siganus Vulpinus) Dimensiunea minimă acvariu : 473 litri Îngrijire Nivel : Ușor Temperament : pașnic Compatibil recif : Cu Atenție ! Conditii de apa : 22 -26° C, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg...
+

Peste Foxface (Siganus Vulpinus)

Dimensiunea minimă acvariu: 473 litri
Îngrijire Nivel : Ușor
Temperament : pașnic
Compatibil recif : Cu Atenție !
Conditii de apa : 22-26° C, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg 1.020-1.025
Max. Dimensiune : 22 cm
Culoare Formă : negru, portocaliu, Tan, galben
Veninos : Da
Dieta : herbivore
Originea : Indonezia, Vanuatu
Familia : Siganidae

Pestele de acvariu de apa sarata Foxface Lo, este de asemenea, cunoscut sub numele de Foxface Rabbitfish, are un corp de culoare foarte unic. Are un corp marmorat galben-brun, cu un piept de culoare inchisa. Fata este foarte deschisa la culoare si patat pe jumatatea inferioara. Este un peste rezistent, se acomodeaza repede daca acvariu recif este stabil.

Acesta poate “locui” intr-un acvariu de 470 litri sau mai mare. Este o specie foarte linistita, cu exceptia cazului cand tinuti intr-un acvariu si cu alti Foxface Rabbitfish. Pestele Foxface Lo poate fi gazduit cu pesti mai agresiv, pradatorii sai vor tinde sa-l lase in pace din cauza spinilor sai dorsali veninosi. Rabbitfish sunt in general “reef-safe” in cazul in care acestia sunt bine hraniti. Daca nu, este posibil ca acestea sa “ciupeasca” si sa consume unele specii de LPS si de corali moi.

Dieta Foxface Lo este format dintr-o varietate de legume proaspete si specii de alge nedorite. 

Reduceri

nfo