Peste Coral Catfish (Phetusus angularis)- Plotosus lineatus

99.90 Lei

in stoc
PCCPA01
Peste Coral Catfish (Phetusus angularis)- Plotosus lineatus  Statistici rapide Nivelul de îngrijire ușor Temperament Agresiv Formă de culoare negru, bronz, alb, galben Dieta Omnivore Recif compatibil cu precauție Condiții de apă dKH 8-12, pH 8,1-8,4, 78-80 ° F,...
+

Peste Coral Catfish (Phetusus angularis)- Plotosus lineatus 

Statistici rapide
Nivelul de îngrijire ușor
Temperament Agresiv
Formă de culoare negru, bronz, alb, galben
Dieta Omnivore
Recif compatibil cu precauție
Condiții de apă dKH 8-12, pH 8,1-8,4, 78-80 ° F, sg 1,017-1,019
Max. Dimensiune 1 '
Veninos Da
Origine Indo-Pacific
Familia Plotosidae
Dimensiunea minimă a acvariului70 de litri

Coralinul Coral, cunoscut și sub denumirea de Striped Eel Catfish, Saltwater Waterfish sau Marine Catfish, poate fi găsit în școlile care se extind în substratul de pe și în jurul recifelor din Indo-Pacific. Culoarea peștelui coral se schimbă pe măsură ce peștele se maturizează. Tinerii sunt complet negri. Pe măsură ce se maturizează, corpul devine maro și apar dungi orizontale galbene sau albe. Ca adult, luminozitatea culorilor se estompează.

În sălbăticie, peștișorul de coral este găsit înfundat în nisip, deci acvariul ar trebui să aibă un fund nisipos. Acesta va săpa în și în nisip în căutarea hranei, așa că este ideal să „scufundați” mâncărurile cărnoase pe fundul rezervorului. Coral Catfish se crede că intră în sisteme fluviale de apă dulce uneori ca un adult în sălbăticie. Poate adăuga variații de salinitate, dar acestea trebuie menținute la minimum. Coral Catfish este sensibil la medicamente pe bază de cupru.

Pestii corali tineri formează bancuri uimitoare și frumoase și nu se descurcă bine când sunt separați. S-ar putea să se ascundă și să nu mai mănânce.
Trebuie păstrat cu precauție, deoarece coloanele vertebrale sunt veninoase.

Hrăneștel  cu o varietate de fructe de mare proaspete sau congelate și alimente făinoase cel puțin de două ori pe zi.

Reduceri

nfo