Firefish (Nemateleotris Magnifica)

169.50 Lei

in stoc
PNMM01
Firefish (Nemateleotris Magnifica) Dimensiunea minimă acvariu : 38 litri  Îngrijire Nivel : Ușor Temperament : pașnic Reef Compatibil : Da Conditii de apa : 22 -26° C, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg 1.020-1.025...
+

Firefish (Nemateleotris Magnifica)

Dimensiunea minimă acvariu: 38 litri 
Îngrijire Nivel : Ușor
Temperament : pașnic
Reef Compatibil : Da
Conditii de apa : 22-26° C, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg 1.020-1.025
Culoare Formă : Portocaliu, Rosu, alb, galben
Dieta : Carnivore
Origine : Africa, Coral Sea, Indonezia, Maldive
Familia : Gobiidae

Pestele de acvariu Firefish (Nemateleotris Magnifica) este se numara printre cele mai populare specii de pesti în hobbyul marin. Este un pește magnific cu colorație strălucitoare, o formă unică a corpului, și personalitate de neegalat. De asemenea , cunoscut sub numele deFirefish Goby, Fire Goby, and Magnificent or Fire Dartfish, Nemateleotris magnifica are un cap galben, anterior alb, și roz ,portocaliu-roșu pe posterior. Inotatoarele dorsale, anala și înotătoarele caudale sunt evidențiate în negru. În plus față de colorarea sa incredibila, Fire Dartfish este de asemenea stiut ca un pește cu temperament linistit. Din cauza dimensiunii sale mici, Firefish goby face parte din categoria pestilor ce se pot introduce in nano acvarii de recif .

În sălbăticie Firefish goby se găsește de obicei în bancuri plutind deasupra recifului, unde se hraneste cu hrana care plutește în derivă. Firefish Goby este timid și în sălbăticie, fiecare va avea un "bolt-hole" în care se va ascunde repede atunci când este amenințat. Acest membru al familiei Gobiidae nu este, în general agresivă față de alți pești, cu excepția acelora din propria specie.Cu toate acestea, o pereche poate trăi împreună în pace.

Pentru a recrea cele mai bune conditii ca in habitatul lor salbatic, Firefish goby necesita 15 litri de acvariu, cu condiții de iluminare moderată și o trecere de curent moderat. Țineți minte că un Firefish Goby va încerca să sară din acvariu. Ca atare, acvariilein care avem Firefish goby trebuie sa fie sisteme de acvariu cu un capac.

Impreuna cu alge si zooplancton, dieta de Firefish goby ar trebui să se bazeze pe crustacee fin tocate , îmbogățit cu vitamina (vii sau congelate), miside și alimente preparate.

Reduceri

nfo