Bluestreak Cleaner Wrasse (Labroides Dimidiatus)

137.80 Lei

in stoc
PLDM01
Bluestreak Cleaner Wrasse (Labroides Dimidiatus) Dimensiunea minimă a cisternă : 2 70 l Nivel i ngrijire : Dificil Temperament : pasnic Reef Compatibil : Da Conditii de apa : 23-27° C, dKH 8-12,...
+

Bluestreak Cleaner Wrasse (Labroides Dimidiatus)

Dimensiunea minimă a cisternă : 270 l
Nivel ingrijire: Dificil
Temperament : pasnic
Reef Compatibil : Da
Conditii de apa : 23-27° C, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg 1.020-1.025
Max. Dimensiune : 13 cm
Culoare Formă : Negru, Albastru, Alb
Dieta : Carnivore
Origine : Africa, Maldive
Familia : peștii fluturi

Pestele de acvariu de apa sarata Bluestreak Cleaner Wrasse, apare individual, în perechi, în grupuri. Acest pește unic formează o relație de simbioză cu alte specii, prin crearea unei "stație de epurare" pentru a elimina paraziți nedoriti care pot fi ele însele atașate. Aspiratorul Cleaner Wrasse va invita alti pești la "stația de epurare" prin efectuarea unui calmant în sus și în jos de circulație a cozii. Acești pești pot curăța chiar și în interiorul gurii și branhiile altor pești mai mari.

Recomandăm această specie acvaristilor marini cu experiență. Bluestreak Cleaner Wrasse necesita un bazin mare de înot, deoarece acesti pesti sunt foarte activi. Se recomanda un capac sau coronament, deoarece acesti pesti pot sări din acvariile, deschise.

Pestele de acvariu de apa sarata Bluestreak Cleaner Wrasse trebuie hrănit de mai multe ori pe zi cu cantități mici de produse alimentare, cărnoase, proaspete, deoarece acestea nu au capacitatea de a mânca mese mari la o singură ședință. Ofertele ideale includ bucăți mici de vitamina îmbogățita, crevete congelat Mysis, creveți saramură congelati, precum și alte produse alimentare, cărnoase mai mici.

Dimensiune aproximativă de achiziție: mică; 1-1 / 2 "până la 2-1 / 4; Mediu: 2 1/4" până la 3 1/4 ", mare , de 3 1/4" până la 4 "

 

Reduceri

nfo