Blue Sapphire Damselfish (Chrysiptera Springeri)

55.15 Lei

Momentan Indisponibil
PCS01
Blue Sapphire Damselfish (Chrysiptera Springeri) Minima Dimensiune Rezervor : 113 l Nivel Ingrijire : Usor Temperament : pasnic Reef Compatibil : Da Conditii de apa : 23-27° C, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg...

Blue Sapphire Damselfish (Chrysiptera Springeri)

Minima Dimensiune Rezervor : 113 l
Nivel Ingrijire: Usor
Temperament : pasnic
Reef Compatibil : Da
Conditii de apa : 23-27° C, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg 1.020-1.025
Max. Dimensiune: 7 cm
Forma Culoare : Negru, Albastru
Dieta : Carnivore
Origine : Insulele Solomon
Familia : Pomacentridae

Pestele de acvariu de apa sarata Blue Sapphire Damselfish își are originea în Insulele Solomon, și este o colorație albastru strălucitor cu aripioare negre conturate. Aceasta specie se poate transforma rapid complet negru , atunci când este stresat, care le permite să se ascunda de pestii de pradă. La fel ca multe dintre celelalte Damselfish din cadrul familiei Chrysiptera, ea poate deveni agresiv în mișcare către colegii mai lenti din acvariu. Asigurați-vă că acvariul are mai multe roci vii pentru teritorii și ascunzisuri.

Pestii de acvariu de apa sarata Blue Sapphire Damselfish sunt rezistenti și sunt niste pești buni pentru începători. Ei sunt, de asemenea, niste pești de companie ideal pentru un acvariu cu apa sarata de peste 113 litri (30 de galoane), și nu aduc atingere coralilor si altor nevertebrate. Pe măsură ce peștele ajunge la maturitate, poate deveni agresiv, cauzand probleme cu alegerea altor specii de pești adăugate in acvariu. În cazul în care alegeti păstrarea cu alte specii de damselfish, oferiti-le o mulțime de roci vii cu mai multe locuri de refugiu pentru a diminua teritorialitatea si de a scadea agresiunea.

Dieta Blue Sapphire damselfish ar trebui sa contina alimente fulg de calitate, alimente congelate, pot fi hraniti si cu mysis, Artemia, creveti tocati sau cu alge si hrana pe baza de alge, Spirulina imbogatita.

Dimensiune aproximativă de achiziție: 3/4 " -- 1-1/2"

 

Reduceri

nfo