Frogspawn Coral Thin Branched (Euphyllia Divisa)

190.00 Lei

Momentan Indisponibil
CLEF02
Frogspawn Coral Thin Branched (Euphyllia Divisa) Nivel de îngrijire : moderat Temperament : Agresiv Iluminat : moderat Waterflow : Medium Destinație de plasare :  Mijlocul acvariului - Sus...

Frogspawn Coral Thin Branched (Euphyllia Divisa)

Nivel de îngrijire : moderat
Temperament : Agresiv
Iluminat : moderat
Waterflow : Medium
Destinație de plasare : Mijlocul acvariului - Sus
Conditii de apa : 22-26 ° C, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg 1.022-1.025
Suplimente : calciu, magneziu, strontiu Trace Elemente

 

Coralul Frogspawn este un coral LPS, adesea mai este numit si ca Octopus Coral, Zig-Zag Coral, Honey Coral sau Wall Coral. Polipii sai raman vizibili atat pe timp de zi cat și pe timpul noptii, care seamana cu o masa de oua de pește sau oua de broasca, prin urmare, unul dintre numele sale comune Frogspawn.  Este de culoare verde sau maro la culoare cafeniu. Cu aspectul și coloritul ei ar aduce un plus la orice acvariu de recif.

In timpul serii, tentaculele maturatoare se poate extinde pana la 15 cm dincolo de baza sa in imprejurimile recifului de acvariu. Acesta va afecta alti corali vecini in acvariu de recif, prin urmare, cel mai bine este sa lasati loc suficient intre Coralul Frogspawn și alte tipuri de corali. Este relativ dificil de intretinut, dar este un coral popular, care va prospera in conditii adecvate. 

Octopus Coral, Zig-Zag Coral, Honey Coral sau Wall Coral va trebui sa aiba un iluminat moderat pana la intens, combinat cu mișcarea moderata a apei in acvariu. Pentru a ii mentine sanatatea necesita, de asemenea, adaugarea de calciu, strontiu, precum și alte elemente trace in apa.

Simbiotica algelor zooxanthellae gazduite in corpul sau furnizeaza majoritatea cerintelor sale nutritionale de fotosinteza. Acesta va beneficia, de asemenea, de la produse alimentare suplimentara sub forma de micro-plancton sau creveti saramura.

 

Reduceri

nfo