Acan Brain Coral (Acanthastrea Echinata)

[Contactati-ne pentru un pret]

in stoc
LPSA001
Consultati disponibilitatea
Acan Brain Coral (Acanthastrea Echinata) Nivel Ingrijire : Usor Temperament : pasnic Iluminat : moderat Waterflow : Low Destinatie de plasare : Partea de jos - mijloc Conditii de apa : 22 -26...

Acan Brain Coral (Acanthastrea Echinata)

Nivel Ingrijire : Usor
Temperament : pasnic
Iluminat: moderat
Waterflow : Low
Destinatie de plasare : Partea de jos - mijloc
Conditii de apa : 22-26 ° C, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg 1.023-1.025
Culoare Forma : Portocaliu, Rosu
Suplimente : calciu, magneziu, strontiu Trace Elemente
Familia : Mussidae

 

Coralul Acan Brain compatibil cu acvariu de recif mixt. Este un coral LPS cu o coloratie vie, cunoscut si sub numele de Acanthastrea echinata. Brain Coral Acan se mandreste cu colorarea, contrastele de portocaliu, si, cele rosii. Transforma regiunile sterpe ale substratului in regiuni cu emotie vizuala.

Acanthastrea au in general polipi mari (8-15mm) cu tentacule mici. In salbaticie, ei au fost gasiti in mare parte in apa putin adanca pana la aproximativ 20 m, de multe ori in zone protejate, cum ar fi lagune, formand colonii de pana la cativa metri.

In acvariu de recif, Acanthastrea sunt incredibil de rezistente si au crestere rapida, toleranta o larga varietate de conditii, incluzand atat iluminare scazuta si moderata cat si curenti de apa moderati.

Ei fac candidatii ideali pentru fragging la domiciliu, deoarece au polipi foarte distincti (un risc mai mic de daune colaterale!).

Adaptabilitate uimitoare la conditiile de iluminare, precum si ratele de crestere rapida. 

Mare grija trebuie avuta atunci cand sunt plasati in acvariu. Acanthastrea echinata/Brain Coral Acan va trebui plasat la distanta fata de ceilalti corali SPS, corali soft si corali LPS. Directionati alimente cu particule si zooplancton pentru cel mai bun timp de crestere si recuperare al fragului. Utilizarea unei skimmer proteine ​​de calitate ajuta la mentinerea calitatii apei si pentru a combate efectele de hranire masive.

Reduceri

nfo