Coral Euphyllia Paraancora Green

375.00 Lei

in stoc
LPS0031
Consulta disponibilitatea
Hammer Coral Branched Euphyllia  Ingrijire Nivel  : Moderat Temperament  : Agresiv Iluminare  : Moderat Waterflow  : Mediu Destinatie de   plasare  : Parteajos Conditii de...
+

Hammer Coral Branched Euphyllia 

Ingrijire Nivel : Moderat

Temperament : Agresiv

Iluminare : Moderat

Waterflow : Mediu

Destinatie de plasare : Parteajos

Conditii de apa : 72-78 ° F, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg 1.023-1.025

Culoare Forma : Verde, Tan, galben

Suplimente : calciu, strontiu Trace Elemente

Originea : Australia, Indonezia, Maricultured - Indonezia, Insulele Solomon

Familie : Caryophylliidae


Prezentare generala

Hammer Coral este un coral (LPS) si adesea denumit Euphyllia Hammer Coral sau Anchor Coral. Numele sale comune sunt derivate din aparitia hammer- sale, sau tentaculele in forma de ancora. Polipi sunt vizibili pe tot parcursul zilei si noaptea  se ascund in baza sa scheletica. Acesta poate fi de culoare verde, cafeniu sau maro la culoare, cu varfuri verzi sau galbene pe capetele tentaculelor sale, care stralucesc in lumina actinica. Unele soiuri pot fi ramificate , care le face sa arate similar cu o torta Coral ( E. glabrescens ).

Este relativ dificil de intretinut, dar cu conditii corespunzatoare a apei in acvariu, acesta va prospera. Aceasta va necesita iluminare moderata combinata cu miscare moderata apa in acvariu. Noaptea, tentaculele sale maturatoare se poate extinde pana la sase inci in acvariu recif, urticanta cu alte specii de corali si animale. A se lasa destul loc intre ea si alti corali invecinati. Pentru sanatate, va necesita, de asemenea, adaugarea de calciu, strontiu, precum si alte elemente .

Acesta va beneficia de saptamanal suplimentar de hrana sub forma de micro-planctonul sau creveti.

Reduceri

nfo