Hanna Test Checker PH HI98107

389.90 Lei

in stoc
TAHPH
Brand:Hanna Instruments
Hanna Test PH HI98107 Designul compact se potriveste exact in buzunar, astfel incat sa il puteti lua oriunde. Jonctiunea de carpa extrasa prelungeste durata de viata a testerului. Mare pentru apa potabila, acvarii, piscine si iazuri. Detalii...
+

Hanna Test PH HI98107

  • Designul compact se potriveste exact in buzunar, astfel incat sa il puteti lua oriunde.
  • Jonctiunea de carpa extrasa prelungeste durata de viata a testerului.
  • Mare pentru apa potabila, acvarii, piscine si iazuri.

Detalii

Modelul HI98107 dispune de un LCD mare, care afiseaza simultan atat valori ale pH-ului, cat si temperatura. Citirile pH-ului sunt afisate cu o rezolutie de 0,1 pH si cu o precizie de ± 0,1 pH. Intervalul pH al HI98107 este de la 0,0 la 14,0 pH. Un senzor de temperatura expus permite masuratori rapide automate ale temperaturii cu compensare la temperatura. Temperatura poate fi setata sa fie afisata in ℃ sau ℉. Ecranul LCD are indicatori de stabilitate si eticheta de etichetare. Nivelul de procente al bateriei este afisat la pornire alertand utilizatorul la energia ramasa din baterie disponibila.

Electrodul pH utilizeaza un design unic de celule de referinta care utilizeaza o jonctiune de carpe extrasa. O jonctiune infundata va prezenta in mod obisnuit lecturi neregulate care nu se vor stabiliza. Pur si simplu extragerea unei mici parti de carpa din teterul pH-ului de apa va elimina orice infundare prin expunerea unei suprafete proaspete si curate. Capacitatea de a elimina orice infundare va prelungi durata de viata a electrodului pH.

Calibrarea se face prin apasarea butonului de calibrare dedicat. Odata ce se afla in modul de calibrare, electrodul de pH poate fi calibrat la 1 sau 2 puncte folosind tampoanele standard pre-programate (pH 4.01, 7.01, 10.01). Cand valoarea standard este recunoscuta si stabilitatea este atinsa, contorul accepta automat si stocheaza valoarea de calibrare.

Optiunile de setare includ afisarea timpului automat de oprire si a temperaturii. Optiunile optionale de oprire sunt de a dezactiva contorul de pH pentru apa dupa 8 minute, 60 de minute sau dezactivate. Pentru a intra in modul de configurare, utilizatorul apasa un buton situat in compartimentul bateriei.

Producator:
  • Hanna Instruments

Reduceri

nfo