Fauna Marin RTN/STN – X 1000ml

369.00 Lei

Momentan Indisponibil
FMRSTNX10
Fauna Marin RTN / STN - X RTN / STN X este un agent protector pentru corali si actioneaza impotriva necrozei tesuturilor din corali (RTN / STN). Compozitia speciala a acestui produs interfereaza cu procesele de dezvoltare ale parazitilor si ciupercilor implicate si in acelasi...

Fauna Marin RTN / STN - X

RTN / STN X este un agent protector pentru corali si actioneaza impotriva necrozei tesuturilor din corali (RTN / STN).

Compozitia speciala a acestui produs interfereaza cu procesele de dezvoltare ale parazitilor si ciupercilor implicate si in acelasi timp, intareste apararea coralilor.

Fauna Marin RTN / STN X protejeaza:

  • Corali moi si anemone
  • Corali SPS / LPS
  • Corali Azooxanthellate


APLICATII:

Va recomandam o perioada de tratament de 7-10 zile.

Daca este necesar, tratamentul poate fi continuat.

Inainte de a utiliza produsul, va rugam sa retineti HTU RTN / STN X (QR CODE) si urmati cu atentie instructiunile de utilizare.

RTN / STN X se aplica in acvariu si este sigur de utilizat = reef-safe. Alte vietuitoare din acvariu nu vor fi afectate.


DOZARE:

15 ml / 100 litri, zilnic, timp de 7-10 zile.

Adaugati direct intr-o zona puternica de curent. Elimina carbune activ din sistem in timpul tratamentului. Cu toate acestea, skimmerul, materialele filtrante adsorbante si sterilizatorul UV pot fi inca in functiune. In plus, puteti utiliza BACTO THERAPY zilnic in timpul tratamentului, 3 ml / 100 l volum acvariu.


INGREDIENTE:

Apa, zinc, chelatori

Ingredient activ: piridin-2-tiol-1-oxid

Nota de siguranta: numai pentru utilizare in acvariile marine. Tineti departe de copii, nu introduceti in apele deschise.

Reduceri

nfo