Lampa LED A360X Tuna Blue Kessil

2,315.00 Lei

in stoc
LLKA360XB
Brand:Kessil
Lampa LED A360X Tuna Blue Kessil Ce mai e nou? Mai multe culori Dimensiune scazuta Mai inteligenta Formarea luminii Densitatea crescuta a volumului fotonului Modelul A360 are un design cu profil redus, cu o luminozitate mai mare, datorita radiatorului floarea-soarelui de...
+

Lampa LED A360X Tuna Blue Kessil

Ce mai e nou?

Mai multe culori

Dimensiune scazuta

Mai inteligenta

Formarea luminii

Densitatea crescuta a volumului fotonului

Modelul A360 are un design cu profil redus, cu o luminozitate mai mare, datorita radiatorului floarea-soarelui de prima clasa, reproiectat.

 

Control avansat al culorilor

A360 are mai mult control al culorii, deschizand combinatii de culori nelimitate pentru estetica, mentinand in acelasi timp performanta spectrului de baza

Reducerea temperaturii si imbunatatirea tranzitiei

A360 ofera o tranzitie si o diminuare a culorilor mai fine, inclusiv efectul de luna.

Comunicare mai inteligenta

Noua metoda de comunicatie K-Link este o actualizare usoara a plug & play 0-10V, permitand utilizatorilor sa conecteze mai multe A360 impreuna si sa stabileasca grupuri individuale pentru a-si desfasura propriile programe.

Capacitate de formare a luminii

A360 poate fi folosit cu accesorii optice pentru a forma lumina, permitand utilizatorilor sa modifice aspectul acvariului dupa preferintele lor.

Iluminare superioara

Acoperire

Spectru

licarire

penetratie

Amestecarea culorilor

Acoperire

Optica nou proiectata, impreuna cu matricea LED Dense Matrix de ultima generatie, ofera o livrare mai larga de lumina si elimina umbrirea.

Spectru

Spectrul bine cunoscut al tonului soarelui a fost dovedit de catre utilizatorii sai pentru a promova cresterea plantelor si a spori culoarea. Cu Kessil Logic ™, asigura o iesire consistenta a puterii si o crestere a plantelor pe intreg spectrul tunibil.

licarire

Efectul de stralucire Kessil confera tancului dvs. un aspect frumos, natural, solar, comparabil cu stralucirea unui dispozitiv metalic de halide. Este ca si cum ai replica propria bucata din ocean.

penetratie

Tehnologia patentata Dense Matrix LED concentreaza mai multe cipuri LED intr-o singura matrice, creand o sursa de lumina puternica si penetranta cu o acoperire larga. Penetrarea maxima poate ajunge la 24 "pana la 30" dincolo de suprafata apei pentru majoritatea recifurilor.Penetrarea poate fi imbunatatita suplimentar prin utilizarea reflectorului ingust (accesoriu optional).

Amestecarea culorilor

Diferitele lungimi de unda sunt amestecate fara probleme intr-o singura matrice LED, care emite o culoare uniforma pe intregul domeniu de acoperire.

Proiecta

acordabile

Caldura

LED

Spectru complet de culoare

In plus fata de spectrul popular Tuna Sun, utilizatorii pot adauga Red si Amber prin utilizarea noului controler spectral sau a noului Kessil WiFi Dongle.

Incearca-l!

R

A.M

Managementul caldurii

Sistemul nostru inovator de gestionare a caldurii imbunatateste longevitatea si eficienta.

Densie matura densa

Gama noastra densa de LED-uri emit mai multa lumina de inalta calitate decat corpurile concurente.


Kessil Technologies

Control

Compatibil cu noul controler spectral sau cu noul Dongle WiFi Kessil. Conectati mai multe lampi pentru controlul perfect de la o singura sursa.

Manual

Setare rapida

Aclimatizare

Manual

Mod manual: Tuneti instantaneu culoarea si intensitatea pentru personalizarea luminii la cerere.

Setare rapida

Setare rapida: Creati efecte unice de zori si de zapada prin modificarea intensitatii si culorii luminii in opt puncte diferite de timp.

Modul de aclimatizare

Simplificati introducerea unor noi lampi intr-un rezervor sau corali noi catre o configuratie existenta cu mod de aclimatizare. Cronologia de aclimatizare poate fi personalizata pentru a corespunde nevoilor specifice.

Specificatii tehnice

A360X

Specificatii

Dimensiuni

4,3 "x 2,1" / 11cm x 5,3cm

Greutatea unitatii

0,8 lb / 0,37 kg

Spectru

Deep Ocean Blue to Sky Blue + RGB

Adaptor de alimentare

100-240V AC (intrare) 19V DC (iesire)

Consumul de energie

90W max 

Ce e in cutie

1x A360X

1x Adaptor de alimentare

1x cablu adaptor AC

Cablu de extensie DC 1x

1x Inel suspendat

2x Carlig cu surub metalic

2x Suport suspendat

 

Producator:
  • Kessil

Reduceri

nfo

Our Best Picks