Maxspect Nano Tech Bio Sphere - mediu de filtrare biologic

179.90 Lei

in stoc
MSBS
Brand:Maxspect
Maxspect Nano Tech Bio Sphere - MEDIU DE FILTRARE BIOLOGIC - ULTRA-COMPACT MaxSpect Nano-Tech BioSpheres este un aranjament dens durabil de sfere mai mici, care creeaza un mediu cu o suprafata foarte mare, care reduce volumul de biomediu necesar efectiv in ​​acvarii. Acest mediu ceramic...
+

Maxspect Nano Tech Bio Sphere - MEDIU DE FILTRARE BIOLOGIC - ULTRA-COMPACT

MaxSpect Nano-Tech BioSpheres este un aranjament dens durabil de sfere mai mici, care creeaza un mediu cu o suprafata foarte mare, care reduce volumul de biomediu necesar efectiv in ​​acvarii. Acest mediu ceramic unic are o suprafata unica transversala care creeaza o suprafata ideala pentru o populatie densa de bacterii benefice care elimina amoniacul si nitritii din apa din acvariu. Unele sisteme pot observa, de asemenea, o scadere a nivelului de nitrati.

Pot fi folosite in sump, inȘ filtre interne sau externe, reactoare, filtre umede / uscate, in filtrele din spate sau direct in acvariu.
Tehnologia Maxspect Nano-Tech Bio-Media este dezvoltata utilizand tehnologia stabilita imprumutata din industria de tratare a apelor reziduale, cu un nivel ridicat de eliminare a substantelor nutritive din apele reziduale. In loc sa folosim mormane de roci vii costisitoare in interiorul acvariului pentru suprafata biologica, avem acum optiunea de a recastiga mai mult spatiu si mai putina greutate in acvariile noastre si in sump-uri.

1 kg
Sfere pe cutie: 44
Suprafata totala per cutie: 25,575 ft2
Tratamente: 750 gal

2 kg
Sfere pe cutie: 88
Suprafata totala per cutie: 51,150 ft2
Tratamente: 5400 de litri

Producator:
  • MaxSpect

Reduceri

nfo