ATI Phosphat Stop 1000ml

69.00 Lei

in stoc
FOS1000
Phosphat Stop este o soluție simplă și eficientă pentru nivel ridicat de fosfat. ATI Phosphat Stop reduce/asimileaza fosfatii nedoriti. Dozaj: 45-160 ml pentru 100 litri apa de acvariu Oferă o modalitate simplă de a avea un acvariu marin de succes. ATI Phosphat Stop este pe bază...
+

Phosphat Stop este o soluție simplă și eficientă pentru nivel ridicat de fosfat.

ATI Phosphat Stop reduce/asimileaza fosfatii nedoriti.

Dozaj: 45-160 ml pentru 100 litri apa de acvariu

Oferă o modalitate simplă de a avea un acvariu marin de succes.

ATI Phosphat Stop este pe bază hidroxid de fier absorbant, care îndepărtează fosfatul foarte eficient de apă de mare. Acest mediu de filtrare este de lungă durată și evită eliberarea de fosfat în apă. Prin urmare, fosfatul îndepărtat din ciclul apei nu mai este disponibil și alge nu își pot exercita efectul negativ asupra coralilor.

Phosphat Stop este ideal pentru utilizarea în acvarii de recif, deoarece nu emite poluanți în apă.

Fosforul element și compușii săi sunt esențiale pentru multe procese vitale.

Concentrația naturală a fosfatului în apă de mare este de 003-0.58 mg/l, așa cum este descris în literatura de specialitate. In acvariile noastre, nu trebuie depășită o limită de 0,1 mg / l (în intervalul optim de 0,01 până la 0,1 mg / l). Această concentrație scăzută de fosfat permite o creștere susținută de corali duri, prevenind proliferarea necontrolată a algelor nedorite.

Cea mai eficientă metodă pentru a elimina fosfatul din apa este utilizarea de ATI Phosphat Stop, astfel nu se emit substanțe nocive în apă. Acesta este un avantaj semnificativ față de alte metode.

ATI Phosphat Stop este un mod simplu și sigur pentru a menține conținutul de fosfat în intervalul optim.

Producator:
  • ATI-Aquaristik

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Reduceri

nfo