Ecotech Marine Vectra VM2 - Pompa de recirculare acvariu

1,980.00 Lei

in stoc
ETVVM2
Brand:Ecotech Marine
Livrare in 5 - 15 zile de la data confirmarii comenzii.
Ecotech Marine Vectra VM2 - Pompa de recirculare acvariu Specificatii : Debit: (7500 lph)  Presiunea maxima a a capului:  (3,5 m)   Putere Putere: 80 wați Instalare flexibila Inclusiv cu pompa Vectra sunt componentele QuickCouple, aceste cuple montate...
+

Ecotech Marine Vectra VM2 - Pompa de recirculare acvariu

Specificatii :

Debit: (7500 lph) 
Presiunea maxima a a capului:  (3,5 m)

 

Putere

Putere: 80 wați

Instalare flexibila

Inclusiv cu pompa Vectra sunt componentele QuickCouple, aceste cuple montate ofera flexibilitatea pentru a face instalarea, curatarea si reglajele la indemana oricui. Vectra are, de asemenea, capacitatea de a roti volumul pompei pentru a se adapta la necesitatile instalatiei dvs. de instalatii sanitare.

- Conexiune 
usoara 
- Configurare rapida - Dezasamblare rapida - 
Filet standard 

Pompa de recirculare sau Bucla inchisa

Vectra poate fi instalata si actionat fie ca o pompa de retur sau ca o pompa de curgere cu bucla inchisa.

- Doua configuratii operationale distincte - 
Functia de calibrare a pompei de reluare si blocarea vitezei - Bloc inchis ofera functii aleatorii si pulsatoare

Inline sau submersibil

Pompele Vectra dispun de un motor etansat și o unitate magnetica inchisa pentru functionare interna si externa, ca pompa de retur pentru debitul in circuit inchis. Flexibilitatea Vectra va potrivi nevoilor dvs. pentru orice setare pe care doriti sa o atingeti.

Vectra Driver

Driverul Vectra dispune de tehnologia QuietDrive de la EcoTech.

- Selectati intre configuratia pompei de recirculare sau a circuitului inchis 
- modurile de functionare 
Accept Vectra, inclusiv modul de alimentare - Tehnologia QD minimizeaza zgomotul motorului de curent continuu - 
fluxul reglabil  
- comunica cu alte dispozitive compatibile QD si EcoSmart

EcoSmart Live compatibil

EcoSmart Live este EcoTech Marine, un centru de comanda acvariu bazat pe web. Acesta va permite sa va controlati pompele Vectra, pompele VorTech și iluminatul Radion LED de oriunde din lume prin intermediul unui computer sau al unui dispozitiv mobil (compatibil cu iOS si Android). EcoSmart Live este incarcat cu functii precum ghiduri de configurare, experti in flux si iluminare, moduri de specialitate si abilitatea de a crea noi moduri doar prin apasarea unui mouse sau atingerea unui deget.

Obtineti informatii in timp real despre iluminat si pompe sau actualizati fara fir firmware-ul produsului. Avand probleme de obtinere a cresterii coralului pe care va asteptati? Personalul nostru de servicii pentru clienti castigat de premiu va poate conecta la contul dvs. si va poate sugera modificari pentru dvs.

Bateria de rezerva compatibila

Intr-un acvariu fara flux, pestii si coralii incep sa moara in doar 4 pana la 10 ore. Bateria de rezerva este asigurata de un rezervor de recife intr-o carcasa din aluminiu.

Prin adaugarea bateriei de rezerva, rezervorul dvs. este izolat de intreruperile de alimentare, ajutand la protejarea investitiei dvs. valoroase si a locuitorilor acvariilor.

* Orele sunt estimate si vor varia in functie de durata de viata a bateriei, modul pompa si alti factori. 
Nota importanta: Pentru a rula Vectra cu o baterie de rezerva aveti nevoie de Vectra Battery Backup Booster (optional).

Vectra Advantage

- economii de economii de energie 
Pompele traditionale de curent alternativ, atunci cand sunt utilizate ca pompe de recirculare pentru acvariu, sunt controlate prin utilizarea unei supape de presiune. Aceasta este metoda de control inerent ineficienta din doua motive. 1) Pompa AC achizitionata trebuie adesea alimentata prea mult pentru setarea data pentru a permite flexibilitatea. 2) Prin adaugarea de impedanta artificiala in fluxul dvs., electricitatea este irosita. Pompa Vectra va functiona intotdeauna la o eficienta optima, deoarece nu este nevoie sa folositi o supapa de limitare a debitului pentru a atinge debitul dorit.

- Feedback activ 
Cand este utilizat cu ReefLink, pompa Vectra va poate trimite alerte de performanta si stare direct pe dispozitivul mobil sau pe computer. Pompa de intoarcere este inima acvariului dvs. cu cat mai repede auziti despre o problema neasteptata, cu atat veti avea mai mult succes ca acvarist.

Producator:
  • EcoTech Marine

Reduceri

nfo