Red Leg Hermit Crab (Scarlet Reef Hermit Crab)

40.00 Lei

in stoc
NCCER01
Red Leg Hermit Crab (Scarlet Reef Hermit Crab) Quick Stats Care Level Easy Temperament Peaceful Color Form Red, Yellow Diet Herbivore Reef Compatible Yes Water Conditions 72-78° F,...
+

Red Leg Hermit Crab (Scarlet Reef Hermit Crab)

Quick Stats

Care Level Easy
Temperament Peaceful
Color Form Red, Yellow
Diet Herbivore
Reef Compatible Yes
Water Conditions 72-78° F, dKH 8-12, pH 8.1-8.4, sg 1.023-1.025
Max. Size 1½"
Origin Caribbean
Family Diogenidae

Red Leg Hermit Crab (Scarlet Reef Hermit Crab)

Overview

Crabul Scarmit Reef Hermit, cunoscut și sub numele de Red Reef Hermit Crab sau Red Legged Hermit Crab, este un îndrăgit curățător de acvariu marin și recif, utilizat pe scară largă de pasionații acvariului marin de toate nivelurile de îndemânare pentru abilitățile sale grele. Crabul Scarmit Reef Hermit este foarte rezistent, necesită îngrijiri minime într-un sistem bine pus la punct și are un apetit voraces pentru detritus și alge.

De fapt, Crab Scarlet Reef Hermit este deosebit de îndrăgită de algele nocive ale soiurilor filamentoase, de păr și de slime, precum și de cianobacterii. Spre deosebire de multe alte crabi pustnici, Crabul de pustnici de la scarlatină tinde să fie foarte pașnic față de colegii de tanc. Cu toate acestea, în cazul în care nu există suficiente alge pentru a mânca, un crab ermit Scarlet Reef Foame poate profita de colega de tanc cu mișcare lentă sau vulnerabilă, așa că asigurați-vă că există o mulțime de mâncare sau de suplimentare a dietei Crab Scarmit Reef Hermit cu alge uscate și alte alimente marine .

Crabul Scarmit Reef Hermit nu este doar un plus practic, dar este, de asemenea, foarte atractiv, cu colorația roșie strălucitoare și fața galbenă izbitoare. Ca și alți crabi pustnici, ar trebui să fie disponibilă o cantitate suficientă de coji goale pentru ca crabul de pustnici de la scarlă să se mute în timp ce se înmulțesc și cresc. Ca și în cazul tuturor nevertebratelor, acestea nu tolerează medicamente pe bază de cupru și fluctuații extreme ale parametrilor apei. De asemenea, aveți grijă specială pentru a vă asigura un mediu prietenos pentru nevertebrate, fără prădători. Crabul Scarmit Reef Hermit crește doar la o dimensiune adultă de 1-1 / 2 "lungime.

 

Reduceri

nfo