MicroBacter Start XLM 500ml - Brightwell Aquatics

349.90 Lei

Momentan Indisponibil
BAMB500
MicroBacter Start XLM 500ml de la Brightwell Aquatics 15X: biocultura nitrificanta puternica cu rezistenta profesionala de 15x, cu mult mai putine restrictii de temperatura si perioada de valabilitate decat produsele concurente, pentru ciclarea rapida a acvariilor noi de pesti marini si recif...

MicroBacter Start XLM 500ml de la Brightwell Aquatics 15X: biocultura nitrificanta puternica cu rezistenta profesionala de 15x, cu mult mai putine restrictii de temperatura si perioada de valabilitate decat produsele concurente, pentru ciclarea rapida a acvariilor noi de pesti marini si recif si acvarii salbatice si pentru recuperarea dupa supra-aglomerare sau dezastre in care bacteriile de baza au fost deteriorate sau la adaugarea de pesti noi.

 

Prezentare generala

  • Super concentrata de 15X a bacteriilor LIVE nepatogene, formulata special pentru a stabili extrem de rapid filtrarea biologica in sisteme noi de acvariu si pentru a spori rata de nitrificare in sistemele existente.
  • Util pentru restabilirea rapida a bacteriilor de nitrificare in caz de urgenta
  • Este deosebit de utila in acvarii cu densitate mare a populatiei si la adaugarea de pesti noi
  • Ajutor pentru restabilirea bacteriilor nitrificante dupa curatarea rocilor si suprafetelor si dupa utilizarea medicamentelor.
  • Reducerea rapida a amoniacului si a nitritilor.
  • Previne „sindromul acvariilor noi”.
  • Furnizat intr-o formula care asigura longevitate maxima
  • Formulat utilizand date extinse compilate de microbiologi.

Descriere

MicroBacter Start XLM 500ml - Brightwell Aquatics 15X creeaza un filtru biologic nitrificant in acvarii de toate tipurile marine si este deosebit de util pentru noile start-up-uri, rezultand o ciclare in aproximativ 7 zile, in majoritatea cazurilor, daca sunt respectate instructiunile si fara alte bacterii adaugate saualte substante.
Indeparteaza rapid amoniacul si nitritul toxici in mod natural prin actiunea bacteriana nitrificanta nepatogena. Chiar daca acest produs este extrem de puternic, poate fi supradozat de pana la 5 ori doza nominala in timpul urgentelor din acvariu. Ar trebui sa fie prima dvs. alegere sa indepartati amoniacul in caz de urgenta in care filtrarea biologica a fost “deteriorata” din greseala sau cand se confrunta cu supraaglomerare.

Reduceri

nfo