FritzZyme 9 - marine live nitrifying bacteria

39.90 Lei

Nu a fost gasit niciun produs cu optiunile selectate
AAFZ901
FritzZyme® 9   contine  tulpini specifice de  apa sarata  de bacterii nitrice vii dovedite ca reduc pierderea de peste din cauza nivelurilor toxice de amoniac si nitrit  .    Bacteriile nitrifiante pot dura saptamani pentru a stabili in mod natural colonii in acvarii noi, in timp ce...

FritzZyme® 9  contine tulpini specifice de apa sarata de bacterii nitrice vii dovedite ca reduc pierderea de peste din cauza nivelurilor toxice de amoniac si nitrit .   

Bacteriile nitrifiante pot dura saptamani pentru a stabili in mod natural colonii in acvarii noi, in timp ce amoniacul si nitritul pot atinge niveluri letale in doar cateva zile. FritzZyme®9 asigura un echilibru adecvat al bacteriilor dovedite rapid din biofiltrele semintelor, reducand mult timpul ciclului natural, permitand adaugarea imediata si sigura a animalelor.  

Fritz Industries a  fost prima companie care a fost pioniera la cultivarea pe scara comerciala a bacteriilor nitrifiante si a ramas una dintre doar cateva din lume cu productie continua de peste 30 de ani. FritzZyme® 9 poate fi adaugat la rezervoarele noi sau la sistemele stabilite oricand biofiltrul are nevoie de fortificare, inclusiv; dupa schimbari de apa, curatare agresiva, adaugare de animale noi, medicamente sau schimbarea mediilor de filtrare. FritzZyme® 9 contine specii vii specifice de apa sarata de bacterii nitrifiante .       

  • Bacteriile Nitrifiante LIVE ORIGINALE
  • Specii specifice apei sarate
  • Elimina rapid amoniacul si nitritul toxic
  • Permite introducerea imediata in siguranta a zootehniei
  • Previne „Sindromul noului acvariu”
  • Stabileste si mentine un biofiltru sanatos
  • Previne pierderea de peste - FritzZyme salveaza vietile!
  • O abordare sigura si naturala a tratamentului apei

 

DOZARE

240 ml trateaza 76 
litri 
480 ml trateaza 152 litri 946ml trateaza 304 litri

 

Pentru un sistem nou, dozati 4oz (119 ml / ½ cana) pe 5 galoane americane (19 L). Pentru un sistem de animale mari, doza noua a sistemului poate fi crescuta in siguranta pana la 10x. Pentru sisteme consacrate, utilizati 2 oz (60 ml / ¼ cana) pe 5 galoane americane (19 L).

 

NOTA:
Produs live. Nu inghetati sau supraincalziti . Depozitati intr-un loc rece si intunecat . Folositi inainte de data de expirare.  

 

Reduceri

nfo