Acvariu Red Sea Desktop Cube Aquarium and Cabinet - Alb

5,000.00 Lei

in stoc
R44301
Brand:Red Sea Fish
DESKTOP-ul este disponibil în ambele formate Peninsula și Cube și vă permite să adăugați toate echipamentele necesare pentru a crea un mediu compact perfect pentru corali. Infrastructura flexibilă a DESKTOP-ului vă permite, de asemenea, să creați mediul perfect pentru plante acvatice sau...
+

DESKTOP-ul este disponibil în ambele formate Peninsula și Cube și vă permite să adăugați toate echipamentele necesare pentru a crea un mediu compact perfect pentru corali.

Infrastructura flexibilă a DESKTOP-ului vă permite, de asemenea, să creați mediul perfect pentru plante acvatice sau animale tropicale de apă dulce.

Caracteristici

1. Cameră dedicată pentru skimmer -  Baia din spate include o cameră dedicată pentru filtrare chimică suplimentară, cum ar fi carbonul REEF-SPEC de la Red Sea, care este furnizat împreună cu Desktop-ul.

2. Burete de filtrare mecanică -  DESKTOP-ul vine cu un burete de filtrare care blochează fizic deșeurile care trec prin el, precum și împiedică bulele de apă să „introducă ilegal” particule mici de deșeuri.

3. Carbon -  Ambele modele DESKTOP sunt furnizate cu 100 de grame de carbon REEF-SPEC de la Marea Roșie, suficient pentru a menține apa limpede ca cristalul în primele 2 luni.

4. Baia din spate -  Sistemul complet de filtrare este ascuns în baia din spate, care este acoperită de un ecran rotativ pentru un acces ușor.

5. Sac filtru microni - Punga cu filtru de 225 microni elimină particulele mari de deșeuri din apă.

6. Sticlă ultra-clară -  Acvariile DESKTOP au un design fără ramă și sunt realizate din sticlă ultra-clară de 8 mm, care oferă o experiență de vizionare superbă.

7. DESKTOP ATO - opțional -  O unitate de umplere automată cu un rezervor de apă dulce de 1,5 litri/ 0,4 gal (ascuns în spatele ecranului deasupra rezervorului) menține un nivel constant al apei și este suficientă pentru aproximativ 3 zile de evaporare.

8. Skimmer DESKTOP - optional - Skimmer-ul DESKTOP implementează criteriile de filtrare REEF-SPEC de la Marea Roșie și trece întregul volum de apă prin skimmer de aproximativ 3 ori pe oră, cu un raport apă/aer de 3 la 1, care oferă o filtrare suficientă pentru orice, de la cei mai rezistenți pești de apă dulce până la cei mai delicati. corali SPS.

9. Protector pentru pește DESKTOP - opțional -  Protector pentru pește previne eficient peștii să înoate accidental în baia din spate.

10. Pompa de circulatie DESKTOP - optionala -  Pompa de retur Sicce de 950 lph/240 gph implementeaza criteriile de filtrare REEF-SPEC de la Red Sea si circula intregul volum de apa din sistem de aproximativ 10 ori pe ora.

Dimensiunea compactă a DESKTOP-ului îi permite să se potrivească aproape oriunde, cu un aspect modern elegant, care adaugă  atingerea potrivită oricărei încăperi.

Acvariile DESKTOP au un design fără ramă și sunt realizate din sticlă ultra-clară de 8 mm, care oferă o experiență de vizionare superbă.

DESKTOP-ul este disponibil cu un dulap laminat cu specificații marine, cu uși vopsite epoxidice rezistente la intemperii, deschideri convenabile cu apăsare și balamale din oțel inoxidabil cu închidere moale.

Dimensiuni acvariu: L45cm x l45cm x H42cm
sticla 8mm
Volumul sistemului: 57 litri
Volumul acvariului: 70 litri inc. bagheta spate
Dimensiuni dulap L45cm x L45cm x H87cm Cabinet Dimensions L45cm x W45cm x H87cm
Producator:
  • Red Sea

Reduceri

nfo