Red Sea ReefMat: 10 lucruri pe care deja le iubim la el

Posted by  
12.10.2022
0
Red Sea ReefMat: 10 lucruri pe care deja le iubim la el

Red Sea ReefMat este un nou dispozitiv ambițios, care își pune amprenta în categoria de produse tinere în plină dezvoltare a rolelor de filtrare automată. Anunțat pentru prima dată în urmă cu câteva luni ReefMat a fost unul dintre cele mai așteptate produse noi în 2022 și, după debutul său mondial la ReefStock Denver, am obținut o unitate pe care să o punem testa.

Red Sea ReefMat este disponibil in doua versiuni:
-
ReefMat 500 Roller Filter
- ReefMat 1200 Roller Filter

Ca și în cazul aproape fiecărui produs pe care suntem dornici să îl revizuim, am început nu prin a citi instrucțiunile sau a-l instala efectiv, ci prin a dezasambla complet întregul dispozitiv până la toate componentele sale ireductibile. Primul lucru care ne-a surprins când ne-am pus în practică cu Red Sea ReefMat este că se simte ca un produs de primă generație cu atât de multă atenție injectată în fiecare element al designului.

Cu cât am studiat mai mult ReefMat și ne-am pregătit pentru instalarea efectivă, cu atât eram mai entuziasmați ca si acum că dispozitivul funcționează de fapt, iată câteva dintre primele noastre lucruri pe care deja le iubim la rola de filtru automată a RED SEA.

Se dezasambleaza complet – În funcție de punctul dvs. de vedere, acesta ar putea părea un mic detaliu sau o concluzie prealabilă, dar pentru un dispozitiv care se bazează pe o funcționare bună să funcționeze corect, fiind capabil să întrețină fiecare componentă și semnalele părții mobile de care ne vom bucura procesul de curățare după ce a rulat de mult timp.

Funcționare în picioare sau agatat – Red Sea nu este prima rolă de filtrare automată care funcționează atât în ​​picioare, agatata pe marginea acvariului sump dar ReefMat o face puțin mai bine cu un suport solid și bare de protecție pentru funcționarea suspendată și picioare robuste și robuste pentru aplicații independente.

Complet reversibil – Ar fi fost ușor pentru Red Sea să proiecteze ReefMat astfel încât să funcționeze cu apă care vine doar din partea care este optimizată pentru instalarea în bazinele de la Red Sea, dar ReefMat nu este doar reversibil, dar este destul de ușor și simplu de aranjat. fitingurile să vină din ambele părți ale unității.

Senzor de nivel solid și înlocuibil – O rolă de filtru automată este la fel de bună ca și piesele sale mobile, iar la majoritatea modelelor, întrerupătorul mecanic plutitor este esențial, dar poate fi fixat sau oprit. Cu un senzor cu stare solidă care utilizează conductivitate, nu un senzor optic, cu electrozi redundanți, aceasta este o parte mai puțin de care va trebui să vă faceți griji.

Tuburi flexibile pentru instalare –  Am știut întotdeauna că Red Sea va oferi într-o zi o rolă de filtrare automată, dar ne-am întrebat întotdeauna cum o vor face o instalare ușoară pentru utilizatorii actuali și viitori. Uneori, cele mai simple soluții sunt cele mai bune, deoarece furtunul „vacuum” ondulat inclus cu conectori tip unire face ca atașarea Red Sea ReefMat la scurgerea principală să fie incredibil de ușoară și fără probleme.

Reactor media încorporat – Coșul media încorporat în baza ReefMat este un supliment surpriză foarte binevenit și, practic, înseamnă că obțineți un reactor media în plus față de ReefMat fără a mai ocupa spațiu în colector sau a fi nevoie. pentru pompele secundare.

Fleece de 200 de microni –  Decizia de a utiliza o porozitate mai mare de 200 de microni în materialul lor de filtrare a fost o mișcare genială, care are o serie de implicații de mare anvergură. Nu numai că veți obține o mulțime de kilometri din fiecare rolă de ReefMat, dar înseamnă că materialul uzat are șansa să se usuce oarecum înainte de a fi bobinat.

Proiectat având în vedere întreținerea – Cel mai important detaliu de design al ReefMat pe care utilizatorii îl vor observa cel mai mult este cât de multă atenție a acordat-o Red Sea pentru a putea întreține și înlocui cu ușurință rolele de filtru uzate. Rola de reținere inferioară este foarte ușor de îndepărtat și înlocuit, fără a fi nevoie de un capsator dedicat și există chiar un loc pentru a așeza role noi pe măsură ce instalați material proaspăt.

Chiar și mai silențios decât șosetele cu filtru – Cea mai bună modalitate de a reduce la tăcere funcționarea unui rezervor de recif este să folosești un sifon continuu de scurgere pentru a elimina gârâitul. Dar, odată ce acea parte este liniștită, puteți auzi în continuare un sunet de la mișcarea apei peste șosetele cu filtru, mai ales când acestea se înfundă și încep să se reverse și să se stropească puternic în bazin. Toate lucrurile considerate că sunetul apei în mișcare în acest fel a fost întotdeauna o cantitate mică de zgomot, dar deoarece cea mai mare parte a ReefMat este închisă, sunetul este redus și mai mult într-o măsură apreciabilă.

Prima rolă de filtru controlată de aplicație –  Singurul lucru pe care încă nu am putut să-l testăm este conectivitatea aplicației, dar din ceea ce știm deja, va fi un As în mâneca Mării Roșii atunci când vine vorba de diferențierea produsului lor de modelele comparabile. Învățarea cât de multă rulare este folosită zilnic și primirea de notificări cu privire la momentul în care ați epuizat nu ar putea face altceva decât să îmbunătățească experiența generală a utilizatorului și dorim ca actualizările aplicației ReefBeat să fie lansate în orice zi.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua