Blogul cu recenzia pentru Red Sea ReefMat este unul dintre cele mai ușoare pe care le-am făcut vreodată,si am lucrat până la acest moment timp de aproape un deceniu. Nu este un secret pentru nimeni că am fost susținători masivi ai rolelor de filtrare automată atât ca un nou echipament, cât și ca un instrument radical nou pentru filtrarea acvariului și, fără îndoială, RED SEA a dat lovitura cu ReefMat

Red Sea ReefMat este disponibil in doua versiuni:
-
ReefMat 500 Roller Filter
- ReefMat 1200 Roller Filter

V-am oferit deja 10 motive pentru a iubi ReefMat sub formă de articol unde discutăm multe dintre aceste puncte mai detaliat, despre ambele modele, ReefMat 500 și 1200, cu filtrarea automată pentru acvariile de recif existente. Înainte de a ne aprofunda în experiența noastră cu modelele ReefMat, trebuie să menționăm că RED SEA s-a gândit cu adevărat la experiența utilizatorului de a instala acest nou dispozitiv pe o gamă largă de avarii RED SEA, iar kit-ul lor de modificare a acvariului include un instrument care este obligatoriu pentru separarea panourilor de sticlă care au fost siliconate împreună.

Pe lângă caracteristicile hardware ușor vizibile pe care le-am acoperit anterior, cele două diferențe majore dintre Red Sea ReefMat și toate celelalte sunt că este primul dispozitiv „inteligent” de acest gen și, poate cel mai important, este fără discutie . Până în prezent, toate celelalte role de filtrare automate au fost mașini analogice de bază, dar caracteristicile inteligente ale ReefMat pot informa utilizatorii cu privire la multe detalii importante despre modul în care funcționează echipamentul.

Când este conectat la aplicația ReefBeat, ReefMat poate avertiza utilizatorii cu privire la orice posibile blocaje în materialul fleece, poate înregistra și monitoriza utilizarea filtrului și, cel mai dificil, vă poate anunța când veți folosi ruloul curent, astfel încât să puteți aprovizionați înainte de a rămâne fără! O caracteristică deosebit de utilă care poate fi trecută cu vederea este o setare din aplicația ReefBeat care le permite utilizatorilor să seteze lungimea de avans al covorașului - atunci când senzorul de nivel este declanșat, ReefMat va avansa în mod implicit în jur de un inch, dar puteți reduce această lungime până la doar un sfert de inch sau măriți-l la întreaga lungime umedă pentru a încuraja exportul mai multor nutrienți.

Dar, în calitate de utilizator de mult timp al multor modele diferite de role cu filtre automate, dimensiunea foarte mare a ReefMat face parte din ceea ce îl face un instrument de filtrare mecanic atât de grozav, în primul rând. Acolo unde alții au încercat să facă role de filtrare cât mai mici și discrete posibil, astfel încât să se potrivească într-o gamă largă de bazine, Red Sea a eliminat aceste compromisuri făcând ReefMat cât de mare trebuie să fie pentru o filtrare eficientă a apei care trece prin el.