Noile Lampi Kessil A360X Tuna Blue / Sun

Posted by  
03.11.2018
0
Noile Lampi Kessil A360X Tuna Blue/Sun

Noile Lampi Kessil A360X Tuna Blue / Sun

Kessil anunta aparitia noii lampi de acvariu A360X cu LED-uri si controler spectral X

Kessil A360X este succesorul popularului A360WE . Luminile originale A360 au devenit un punct de referinta in acvaristica. Le puteti vedea folosite de fermieri de corali la aproape toate emisiunile de specialitate in Statele Unite.

Kessil promite ca noul A360X este mai mult decat un upgrade. Este un redesign complet care pastreaza ceea ce iubesc oamenii la modelul A360 si incorporeaza o multime de caracteristici noi, pe care le promite ca le va face sa concureze astazi cu cel mai bun model pentru recif ( Tuna Blue ) si cu lampi de plante ( Tuna Sun ).

Modelul A360X utilizeaza tehnologia lampilor cu pandantiv premiate ale lui Kessil, dar le face chiar mai bune prin obtinerea unei densitati mai mari a volumului fotonului (PVD), adaugand mai multe culori individuale, comunicare mai inteligenta, imbunatatirea punctelor de tranzitie si capabilitati de modelare a luminii.

Modelul A360X utilizeaza tehnologia lampilor de pandantive premiate de Kessil si le face chiar mai bune prin obtinerea unei densitati mai mari a volumului fotonic (PVD).

Ca si predecesorul sau, modelul A360X este un dispozitiv de prindere de 90 de wati, cu un model Tuna Bluepentru apa sarata si un model Tuna Sun pentru acvariile de apa dulce.

Radiatorul de floarea soarelui

Datorita racitorului de rasarit de floarea-soarelui si a ventilatorului de vartej de inalta eficienta, modelul A360X are o productie de lumina cu 25% mai mare, cu o dimensiune de volum mai mica cu 30%, echivalenta cu PVD cu aproape 80% mai mare decat A360.

Noul design permite fluxul de aer vortex optimizat pentru a disipa caldura mai eficient si pentru a preveni acumularea prafului, ceea ce duce la longevitate si fiabilitate. Modelul A360X ofera cea mai recenta si cea mai eficienta tehnologie patentata Dense Matrix LED de la societatea-mama a companiei Kessil DiCon Fiberoptics, Inc.

Kessil a adaugat, de asemenea, mai mult control individual al culorii, astfel ca pasionatii pot crea combinatii de culori nelimitate pentru scopuri estetice, mentinand in acelasi timp performanta spectrului de baza.

"Modelul A360X este o capodopera, combinand ani de experienta in domeniul mecanic, termic, software si optic", a spus managerul de brand Kessil, David Lowry. "Cu o fundatie a celei mai populare lumini LED cu acvariu, impreuna cu o stralucire frumoasa, o amestecare superioara a culorilor si o penetrare de neegalat, modelul A360X impinge limita si mai mult pentru a oferi iluminat exceptional atat pentru pasionatii de acvariu, cat si pentru profesionisti".

Modelul A360X dispune, de asemenea, de o noua metoda inteligenta de comunicare numita K-Link, care mentine functia plug & play de 0-10V, permitand mai mult control pasionatilor.

Cu noul controler spectral X si Dongle WiFi, pastrarea acvariului poate reda cu usurinta mai multe lampi A360Xsi poate seta grupuri individuale sa-si ruleze propriile programe unice, permitand posibilitati nelimitate de programare. Modelul A360X poate fi folosit si cu accesorii optice pentru a modela lumina, permitand pasionatilor sa modifice aspectul acvariului dupa preferintele lor.

Controler spectral X

Modelul A360X poate fi controlat cu butoanele de pe lampi sau programat utilizand noul controler spectral X si un Dongle WiFi. Aceste accesorii vandute separat de control vor beneficia pe deplin de functiile A360X, indiferent daca este vorba despre control complet al culorilor, programe de iluminare personalizate sau mod de luna.

Pentru de montare, A360X este compatibil cu montarea existenta Kessil lui

Kessil A360X va fi disponibil la CoralFarm in noiembrie 2018 .

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua