HYDRA 64: CELE 9 MODIFICĂRI PRINCIPALE ALE CELEI MAI PUTERNICE LAMPI LED

Posted by   John Doe
15.10.2019
HYDRA 64: CELE 9 MODIFICĂRI PRINCIPALE ALE CELEI MAI PUTERNICE LAMPI LED

 HYDRA 64: CELE 9 MODIFICĂRI PRINCIPALE ALE CELEI MAI PUTERNICE LAMPI LED

Nu este exagerat sa spunem ca noua linie de lampi LED AquaIllumination, Hydra 64HD, Hydra 32HD si o multitudine de variante Prime 16HD, sunt cele mai puternice si mai noi aparitii ale companiei pana in prezent. Pe langa clusterul cu LED-uri complet reproiectat, noile Hydra si Prime arata foarte asemanatoare cu predecesorii lor, dar exista multe detalii imbunatatite pe care nu le veti gasi in fisele de specificatii actualizate.

De la hardware la software, cresterea puterii de lumina, cel mai bun amestec de culori si software special, rafinat, adauga unei experiente de iluminare a recifului foarte elegante si moderne. Am reunit cele 10 noi caracteristici principale ale AquaIllumination Hydra 64HD, care sunt, de asemenea, mai ales prezente in AI Hydra 32/64 si in cele mai mici AI Prime.

Video Player
 
 
 

 

1. Un dispozitiv mai subtire: Primul lucru pe care il puteti vedea despre noul dispozitiv AquaIllumination Hydra 64HD este ca este mai subtire decat versiunea anterioara. Timp de ani, Hydra mostenise forma generala a primului din serie, vechiul  AI SOL. 

 

 

hydra-64-hd-AquaIllumination-4
hydra-64-hd-AquaIllumination-4
hydra-64-hd-AquaIllumination-5
 
 

 

2. Cablul de alimentare conectat: aceasta imbunatatire pare evidenta in retrospectivA, deoarece existenTa conexiunii de alimentare direct pe dispozitiv, deasupra apei, nu a fost probabil cea mai buna optiune de proiectare. Pentru a combate orice problema de umiditate potentiala, Hydra 64HD are acum si cablul de alimentare conectat direct la dispozitiv, cu conexiunea in amonte de sursa de alimentare.

3. Buton de alimentare repozitionat: o alta caracteristica de proiectare care nu era cea mai convenabila în generația anterioara Hydra era să aiba indicatorul de stare si butonul de control de pe spatele dispozitivului. Butonul de control si indicatorul de stare sunt acum integrate intr-unul si sunt amplasate în partea de jos a dispozitivului, ceea ce face atat accesul la buton, cat si vizualizarea starii luminii mult mai accesibile.

4. Rezistenta crescută la apa: impreuna, cel mai subtire dispozitiv, butonul repozitionat, cablul de alimentare conectat direct si chiar modul in care „fata” este atasata la radiatorul principal au fost reproiectate tinand cont de imbunatatirea rezistentei la apa Datorita ventilatorului necesar pentru a le raci, niciuna dintre lampile LED ale acvariului pentru recif nu sunt impermeabile in sine, dar nu strica sa va asigurati ca aceste lumini sunt mai rezistente la apa si umiditate cu fiecare iteratie.

hydra-64-hd-AquaIllumination-13

5. Componentele si procesoarele interne imbunatatite: un lucru imposibil de detectat fara deschiderea accesoriului AquaIllumination Hydra 64HD este faptul ca acesta are componente electronice complet actualizate in interior. Totul, de la microprocesor pana la controlere si chiar cipuri wireless, este cel mai recent si cel mai bun, ceea ce inseamna ca aceasta lampa poate fi conectata prin alte canale in afara de bluetooth sau wifi.

6. Inceput aproape instantaneu: tot siliconul actualizat nu este doar pentru a obtține avantaj, procesorul mai rapid si noile radiouri Wi-Fi si bluetooth inseamna ca puteti accesa lampa chiar mai repede, conectati-va, programati si controlati mai repede, deci Aveti mai mult timp pentru a regla canalele de culoare si spectrul sau pentru a va bucura de acvariul de recif.

hydra-64-hd-AquaIllumination-10hydra-64-hd-AquaIllumination-13

7. MAI MULTE LED-uri !!! - Ar fi dificil sa trecem cu vederea faptul ca, asa cum sugereaza si numele, noua AquaIllumination Hydra 64HD are mai multe diode care produc lumina ca niciodata. Folosind acelasi cluster LED pe intreaga linie, AquaIllumination a adaugat inca trei diode la fiecare grup. Aceste LED-uri sunt foarte mici, dar foarte eficiente si, de asemenea, o generație mai nou de diode care functioneaza cu un curent mai eficient, ceea ce face ca noua generatie de lampi AI sa fie o sursa absoluta de lumina.

8. Canal dedicat luminii lunii: puteti reduce intotdeauna puterea oricarui canal din linia de lumini LED AquaLllumination la un nivel atat de slab incat functioneaza ca o lumina a lunii, dar acum exista un LED si un canal de lumina de luna special pentru ea. Interesant este ca acest canal de lumina a lunii este din spectrul alb cald, la fel ca soarele real si lumina reflectata a lunii, pentru a fi o replica „crepuscula” naturala a ceea ce este cu adevarat lumina lunii, dar aceste mici LED-uri de luna nu sunt incluse in numarul LEDS, deoarece „Hydra 68” nu sună la fel de bine ca „Hydra 64HD”, dar sunt acolo.
hydra-64-hd-AquaIllumination-16
hydra-64-hd-AquaIllumination-17

9. Amestec mai bun de culori: poate cel mai important rezultat al acestor LED-uri mult mai numeroase si mai mici este capacitatea de a le grupa mai indeaproape. Avand lumina provenita dintr-o suprafata foarte mica care grupeaza ledurile intr-o zona cu 25% mai mica decat distributia anterioara, inseamna ca amestecarea culorilor ar trebui sa fie mai bun, fara a avea un LED multichip real. Cu siguranta, diodele rosii si verzi probabil inca mai ies in evidenta intr-o oarecare masura, insa efectul „disco ball” ar trebui sa fie atat de mic incat este practic imperceptibil.

hydra-64-hd-AquaIllumination-11hydra-64-hd-AquaIllumination-12

 

hydra-64-hd-AquaIllumination-21

 

Articol extras din ReefBuilders, accesati AICI