Acvarii la comanda

Cu siguranta aproape toti posesorii de acvarii s-au intalnit la inceputul acestui hobby cu mai multe probleme de genul:

- “de unde sa imi cumpar acvariul?

- unde sa il montez in domiciliul meu astfel incat sa se potriveasca cu mobilierul sau locatia de care dispun?

- ce aparatura sa folosesc?”

Ei bine dupa cum bine stim majoritatea acvariilor disponibile pe piata sunt construite la dimensiuni standard care de regula nu se potrivesc cu dimensiunile si locatia clientului.

CORAL FARM vine in ajutorul dumneavostra cu serviciul dedicat acvariilor la comanda/custom, cu ajutorul caruia incercam sa satisfacem toate cerintele si necesitatile clientilor din punct de vedere al :

a) dimensiunilor acvariului - acavariile sunt full custom atat ca marime cat si ca forma, acestea fiind construite exact la dimensiunile si formele potrivite pentru locatia dumneavoastra.

b) calitatea cristalului si grosimea acestuia – Coral Farm lucreaza numai cu mareriale de prima calitate (de la cristal normal pana la cristal extra clar). Geamurile sunt taiate la masina cu apa si full cantuite .

c) culoarea siliconului poate fi de culoare neagra sau transparenta, utilizand marci de silicon dedicate exclusiv pentru construirea de acvarii, de asemenea clientul poate alege atat tipul de finisaj interior al acvariului: finisaj semirotund sau finisaj drept, cat si grosimea cordonului de silicon.

d) securitatea si siguranta in constructia acvariilor reprezinta una dintre cele mai importante procese la construirea unui acvariu la comanda (custom). Pentru a oferi o cat mai buna siguranta acvariului, folosim sticla de grosimi si dimensiuni variabile, chiar si supradimensionate raportat la dimensiunea acvariului.

Atunci cand dimenisiunile si forma acvariilor impun utilizarea de masuri suplimentare de siguranta, avem in vedere utilizarea de geamuri cu grosimile adecvate pentru volumul acvariului si adaugarea intariturilor acolo unde este cazul ( longitudinale, perimetrale, laterale, etc.).

e) o data cu constructia acvariului putem oferi si diverse tipuri de suporti sau cabinete pentru acvarii, mobilierul si suportul acvariului sunt de asemeneaa „full custom” din punct de vedere al culorii, dimensiunilor si compartimentarii acestora.

f) unul dintre avantajele construirii unui acvariu la comanda (personalizat, custom) il reprezinta posibilitatea adaptarii dimensiunilor anumitor parti din proiect in functie de aparatura ce se doreste a fi utilizata.

Daca va doriti un acvariu la comanda (custom/personalizat), sau va aflati in una din situatiile de mai sus si/sau aveti probleme in a incepe constructia unui acvariu, CORAL FARM va sta la dispozitie cu toate informatiile si materialele necesare.

 Acvarii la Comanda

Constructie acvarii pt Ferma de Corali

 

 Acvarii Nano Cub la comanda

 

 acvarii custom

 

 


Promotie